To jest to zdjęcie(nawet 2) i ten sam objekt. Taki stoi i taki sfociłem. Do miniatury to raczej nic nie wjedzie
.
Własciwie to masz rację, bo to na kładkę pieszą wygląda.
To jest to zdjęcie(nawet 2) i ten sam objekt. Taki stoi i taki sfociłem. Do miniatury to raczej nic nie wjedzie
.
Własciwie to masz rację, bo to na kładkę pieszą wygląda.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 5.12.12 o 23:38
Średniowieczne kusze i machiny miotające, zamek w Malborku i wspaniałe akwedukty kolejowe Stańczyki.
Moja brama jest bardziej realna, można przejechać. Zastanawia tylko, jaką fantastyczną technikę mieli w czasach prehistorycznych - kamery już były, i kasy fiskalne mieli
tylko link, bo nie mój wątek -->> >>Pruszcz Gdanski<<
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Boguś pisz co serce dyktuje, ja otwarty na świat jestem.
A Twoja brama, zaiste tez fajna, a co to za budowla?????????
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki kpt waruga za zainteresowanie końcowym tematem wspomnień z wakacyjnych wojaży. Skoro grudzień nam nastał, to wiadomo, wszyscy po cichu czekali na zimę. No i przyszła również do Łodzi, a ja na nią z Olkiem czekałem blisko domu, jako że zajęcia rodzinne na dalekie wypady nie pozwoliły. Jak tylko pięknie ośnieżone szczyty drzew i słońce w tle dojżałem z balkonu, ruszyłem się pobawić.
Dziś to samo, spoglądam z balkonu na okolicę, a tu...............widoki jak z Karpacza czy Szklarskiej Poręby, Alaska by ginęła w przedbiegach, tylko gęsta mgła trochę utrudnia focenie bo niebo jak "swojskie mleko"
.
Pozdrowerki
No i wcale nie trzeba się z domu ruszać nie wiadomo gdzie aby coś fajnego złapać![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fotumowicze pomóżcie!!!!!!!!!
Wczoraj zachciało mi się konserwować mojego laptopa. Uruchomiłem funkcję czyszczenia plików w folderze Autostart i chyba zaznaczyłem do "niewyświetlania" Pulpit Aero.
Efekt- lapptop uruchomił się ponownie w Trybie awaryjnym, wszystkie ikony na pulpicie są powiększone a sam pulpit czarny.
Mam Acera z systemem Windows 7.
Poradźcie coś jak to przywrócić do stanu normalnego bo laptek się uruchamia ale tylko w trybie awaryjnym.
Teraz jestem na sprzęcie dziewczyn, ale to taki dziadek, że dla mnie(zdjęcia) pożytek z niego żaden.
Wejdz w opcje przywracania systemu.Wybierz date z przed zachciewajki czyszczenia.Powinno zadzialac.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie