http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Witaj Mireczku, sympatyczny mój kolego, fajnie że odwiedziłeś starego rowerzystę.
Dobra chłopaki, pora na trochę historii tej przeze mnie i córki poznanej na tegorocznej wycieczce rowerkami. Odnalazłem w archiwać kilka niepublikowanych fotek z parku Mazurskich miniatur i z Góry Strąkowej. W PMM sa ładnie zaprezentowane b. ciekawe zabytki Warmi i Mazur, które z pewnością warto odwiedzić a mam nadzieję, ze te zdjęcia Was do tego zachęcą.
Na Górze Strąkowej jest bunkier i grób dowódcy obrony Odcinka "Wizna" z 1939 r. kpt. Raginisa. Jego historię opisałem na wrześniowych postach w tym wątku i na swojej stronie.
Takie miejsca ja darzę szczególnym sentymentem i pokazuję własnym dzieciom by skarby i historia tego kraju na zawsze w nich i następnych pokoleniach została.
Niektóre fotki zostały wykonane jako "specjalne" i pełniły dla mnie rolę ściągi przy pisaniu relacji z wyprawy na mojej stronie. Ale ich wymowa w niczym nie zmniejsza ich jakości.
Na fo nr 3206 jest Stara wieś mazurska a pozostałe myślę ze kazdy z Was sam odczyta.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
A wcinaj się, ja ostatnio nie mam kondycji żeby poganiać.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Myślisz , że wiadomo kto tu rządzi........![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Mówisz fotki, Biker spełnia życzenia. Grodzisko Pruskie z PMM.
Szczerze??? to grodzisko to jakiś dyletant budowlany rekonstruował (budował, modelował)
Pomijam jakość, ale przykładowo na most zwodzony żadna fura by nie wjechała....
Zupełnie nierealistycznie.....
To nie było do zdjęc oczywiście...