Takie życie BIKER i nic się na to nie poradzi. Ale wspomnienia zawsze BEZCENNE i na całe życie![]()
Takie życie BIKER i nic się na to nie poradzi. Ale wspomnienia zawsze BEZCENNE i na całe życie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Cienko ostatnio z tematami do focenia. Zimno się zrobiło i trochę ponury nastrój wokół nas krązy.
Mam czasowo do dyspozycji E-620 +12-60 i mimo chłodów szukam okazji by coś ciekawego uchwycić. Kilka dni temu byłem w parku jak słońce zaświeciło i trochę na wiewiórki zapolowałem. A dzisiaj znów mnie na tory poniosło, żeby zanim się ściemni jakiś długi pociąg złapać. No i dwa w kadr wjechały.
Dobrze, że w kadr wjechały a nie w aparat
Fajna ta druga fotka z pociągiem a i wiewiórka na prawdę fajnie w kadr złapana![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Oj trzeba mieć cierpliwość, by teraz na zimnie na pociągi czekać, całe szczęście że mam niedaleko. Dwa złapałem jak jeszcze w miarę widno było. Gdy niebo ciemniało, kurka wodna żaden nie przejeżdżał, dopiero jak ciemność zapadła, ale to już takiego uroku nie ma.
A co do wiewiórek, wprowadzam w życie rady Helmuta i Bodzipa, nisko przy ziemi odpowiednia przysłona i czas, od 12-60 nie uciekną i skutkuje. Jedyna trudność to ta, że te łakomczuchy do których ja chodzę, są już solidnie wykarmione przez starszych dziadków, siedzących w parku na ławkach, jak tylko wyjży słońce. Ale to przemiłe futrzaki, na ręce mi wchodziły, Olka obwąchały, nawet się dały pogłaskać. A jak sięgałem do sakwy na rowerze po orzechy, to na tylnych łapkach stawały.
Wśród wiewiórek popłoch szerzą wypuszczane luzem psy. Parę ładnych kadrów mi zepsuły.
No dobra, dosyć bajerów to jedna z moich wiewiórek.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 4.12.12 o 18:22
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Heniu wróc do mnie.............
Z tym ruszaniem, to łatwo powiedzieć ale poczekaj to jeszcze nie koniec. To nie tyle ja ruszałem aparat, co one są tak szybkie.......jeszcze.
---------- Post dodany o 22:11 ---------- Poprzedni post był o 21:58 ----------
Chłopaki mam prośbę. Moje pociechy potrzebują zdjęcie takie jak dowodowe w rozmiarze 800x800. Zrobiłem im z migawek Rawy, ale za wielkie. Trzeba by je zobaczyć, poprawić i skompresować do wymiaru. Kto koledze pomoże???????????
Ok, chłopaki macie ty wiewiórkę w extra pozie. Wydaje mi się, że prawie dobrej, kto ma ochotę niechaj łaja Bikera albo cud uczyni!!!![]()
A jakby tak szerokim kątem, to...Godzilla by wyszła?
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant