|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Klikacz, Jack, Yac i Saboor
The question is: What is a Mahna Mahna?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
po(leku) wskazane jest aby się położyć, zagadka rozwiązana, moje gratulacje. Była przy niej okazja zlotowe ostatki z zakamarków wyciągnąć.
![]()
Witam kol judasza, zapraszam do wymiany poglądów nt. komentowanej fotki z galerii.
Ja wiem, ze można było wybrać ciekawszą, bardziej "nasączoną" wersję hdr, ale i tak bardzo się cieszę z tego co mi się stworzyć udało. W orginale fotki katastrofalnie zepsułem niebo(wyszło mlekowate) i ratowałem jpega jak się dało, nawet wtedy nie wiedziałem po co. Z pomocą przyszły 2 programy, wz jednego wstawiłem niebo(photomake) a drugim zrobiłem łagodny hdr. Ot taka krótka historia zepsutej Bikerowej fotki.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 30.11.12 o 00:01
O i jestem , jak mozesz pokaz z czego to poskladales od samego poczatku, sory ze tak mecze ale kadr uwazam za super ale cos mu sie od zycia nalezy i dla wlasnych samolubnych potrzeb chce zobaczyc co mozna z tego zrobic , nie mowie ze potrafier lepiej itp. ale mam wielka ochote sie tym kadrem pobawic.W iec z ilu fotek to zlozyles i co cie podkusilo o takie komiksowe kolory.
pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
To jest z jednej fotki. Została zrobiona w skansenie w Zd. Woli w 2011 r ale niestety w jpegach. O ile sama lokomotywa wyszła ok, to niebo pożal się boże, samo mleko.
Zresztą zobacz orginał, resztę opisałem wyżej.
A chcecie fajnego rawa lokomotywy???
Tylko muszę uprzedzić, że tez ma zepsute niebo. Można się pobawić, jak kto chce![]()
hmm..znaczy siem zagadkowy jestem. Ale Romka łatwo nie zagniesz![]()
Jacek