Wpadnij do mnie na piwo Mirek to se pogadamy o rolnictwie na ten przykład....
Zdrówko.![]()
Wpadnij do mnie na piwo Mirek to se pogadamy o rolnictwie na ten przykład....
Zdrówko.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Mireczku Ty zorganizuj sobie "turnee" po Polsce to ja Ciebie też w kanał wpuszczę![]()
Popatrz Mirek, lubią Cię czy co?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Boguś fajna robota, dzięki![]()
Trochę się spociłem, bo wiesz... nogi ciężkie, ja sam. Ale dźwignąłem i przestawiłem
===edit===
w tym przypadku gdy jesteś za blisko obiektu, a chcesz cały mieć lub większość, to warto sklejać. Zrobić dwa, trzy i skleić w panoramę. Wytniesz co brzydkie i masz fajową fotę.
Tu była ogniskowa 10 mm, więc rzeczywiście ciasno.
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 22.11.12 o 20:48
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja zapamiętam, a dla córki w tym przypadku, żywioł był chyba doradcą. Jakaś taka tradycja......rodzinna![]()
Obiecałem Wam piękne nadbiebrzańskie klimaty, toteż i dotrzymuję słowa. Fotki po niewielkich korektach, na moje oko "do przyjęcia".
Następne w trakcie.
Dla każdego coś pięknego, czyli to jest Polska
Stańczyki w miniaturze i w realu, zachód słońca nad J. Dreństwo, i ta przepiękna Biebrza.
Piękne zdjęcia![]()
salon kosmetyczny sosnowiec - polecam!
Dziękuję za miłe słowa, będą następne i zapraszam ponownie![]()