Mam jeszcze jednego RAWA córki robionego z góry. Ale za nic nie mogę go odwrócić, a zapisał się na "boku".
Mam jeszcze jednego RAWA córki robionego z góry. Ale za nic nie mogę go odwrócić, a zapisał się na "boku".
Może ktoś z Was dokona tej sztuki.
Zobacz jak tu. A swoją drogą jak korzystasz z OV2 i klikniesz prawym klawiszem na obrazku to jest opcja "Obróć".
Załącznik 74712
The question is, who cares?
ahutta dzieki za radę- skuteczna. Patrz ja się zasugerowałem tym że nie mogę normalnie obrócić i myślałem że programie też sie nie da, a się dało.
Ja tak to zrobiłem ale to zawsze jest subiektywny wybór autora![]()
A to moja wersja. Kadr niezły, choć za wąski. Ale nie wypadało Olka dziecku nie dać, wszak ona ma w sobie "coś" w kierunku foto.
Ten zielony bym bardziej pod żółty podciągnął bo latem w słońce nigdy nie wygląda tak zimno i lekko rozjaśnił - słonecznie ma być.
Wiesz ja widzę że te moje fotki tracą gdzieś na kolorach po wstawieniu na wątki, nie wiem dlaczego. Mo orginał jest jakby bardziej kolorowy i taki wstawiłem, a tu tego nie widzę.
Niestety ale ten sam obraz otwierany w różnych programach będzie się różnił kolorystycznie. Kwestia ustawień w karcie graficznej ( tyczy to na pewno PSa)
Podobnie ma się to w wydrukach, obraz drukowany z różnych programów różni się kolorystycznie czy też nasyceniem.
W szczegóły się nie wdaję bo są lepsi technicznie i lepsi w znajomości ustawień kart graficznych .![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Kolega dobrze prawi także każdy oglądając zdjęcie może mieć inne odczucia bo inaczej mu monitor wyświetla![]()