Fajnie, że się podoba
Tylko kadrowanie. Bez stempli. Zrobione jak zwykle u mnie w ACDSee:
Fajnie, że się podoba
Tylko kadrowanie. Bez stempli. Zrobione jak zwykle u mnie w ACDSee:
Ostatnio edytowane przez MeWash ; 21.11.12 o 01:16
Zawsze szanowałem cudze umiejętności, zwłaszcza jesli były wyższe niż moje. Tym większy szacun.
Szacun dla Ciebie - naprawdę wiesz gdzie patrzeć, dobre kardy łapiesz. Zazdroszczę.
Widzisz ja miałem to zdjęcie na "rozkładzie" w OV i nie chciałem tak ścinać mostu. Zbagatelizowałem ten"kawałek" dla całości. To może nie wina, ale kwestia podejścia do obrazu zabytku. Wielu uzna to za błąd i pewnie będą mieli raję. Większość moich fotek pochodzi z wycieczek na rowerze. Ja to nazywam rodzajem reportażu turystycznego. Nie każda fotka trafia na moją stronę, więc na wielu takie "dodatki" zostają. Ot taka moja, może i błędna teoria i technice fotograficznej. Dopiero gdy taką fotkę pokazuję np. na forum, koledzy zwracają na to uwagę.
Te same Stańczyki od "dołu" i pozostałość pałacu gen. Paca w Dospudzie.
Będąc na miejscu mocniej wychyliłbym się, tak żeby nie łapać tego, na którym stoję. Teraz zostaje tylko kadrowanie.
Też tam mam, że czasem po kolejnym obejrzeniu własnych zdjęć chwiałbym mieć możliwość zrobić je po raz wtóry.
Jeszcze jedna wariacja na temat. Po kwadracie, więcej dołu:
Ta wersja jest jakby ciekawsza.
A tą fotkę zrobiła moja córka, tylko nie wiem dlaczego jej niebo "odparowało" i nijak poprawić nie mogę.
Nie chcę tego ścinać, raczej nowe niebo wstawię.