Fajna strona Twoja jest. Pooglądałem, poczytałem i się nie nudziłem. Gratki i pozdrowienia dla wszystkich uczestników opisywanych wypraw.
Fajna strona Twoja jest. Pooglądałem, poczytałem i się nie nudziłem. Gratki i pozdrowienia dla wszystkich uczestników opisywanych wypraw.
Dzięki za miłe słowa i odwedziny strony. Mam nadzieję że moja rowerowa bajka jeszcze troche potrwa.
Pozdrowerki
Kilka dni temu mimo pracy na popołudniową zmianę i mozliwości wylegiwania się, natura zrobiła ni niepowtarzalną pobudkę. Poranne słońce i bezchmurne niebo zachęciło mnie do wyjścia na balkon i...........W kilka minut później grasowałem już z Olkiem po pobliskim lesie, delektując się sceneriami na które od dawna czekałem. Dzień wcześniej nad moim osiedlem przeszedł solidny deszcz. Ziemia jeszcze parowała, a słońce przebijało się przez leśne połacie, pieknymi smugami promieni. Wybrałem sobie 3 najciekawsze miejsca. Oj poszalałem sobie z Olkiem, zresztą zobaczcie sami.
Dwojeczka i piatka cool
Pozdrawiam
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mam tego tak dużo, że nie wiem które pokazać. I popatrz jak tu nie wierzyć w stare prawidło, ze najpiekniejsze fotki można zrobić za rogiem swego domu.
No no no![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na jutro przygotuję Wam następną porcję słońca, a dzisiaj dodam jeszcze niezapomniane foty znad Biebrzy w Brzostowie. Sceneria ala western. Nie trafiły na stronę, ale wszystkich wstawić nie mogłem, "nadwyżkę" zostawiłem na forum.
Jedyneczka podoba sie najbardziej![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Z ostatniej wrzuty najbardziej podoba mi sie dwójka.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików