Pięknie tam. Tylko nie potrafiłbym tam żyć i mieszkać. Za płasko.
Pięknie tam. Tylko nie potrafiłbym tam żyć i mieszkać. Za płasko.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Boguś życie to może tam łatwe nie jest, ale to kwestia charakteru. Ale ta przyroda i kontakt z natura przez cały rok...............bezcenne.
Fajna relacja znad Biebrzy. Krowy w rzece kojarzą mi się trochę z Dzikim Zachodem i przepędami bydła.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Bardzo fajna wyprawa i ciekawe zdjecia. Dzielne masz te dziewczynyPrzyznam, że mnie jeszcze lepiej by sie je (zdjęcia
) ogladało gdyby były od razu w poscie a nie w miniaturkach ale to chyba kwestia tego, że mam wolny bezprzewodowy internet i wolno mi się te zdjecia otwierają. No i miniaturki maja tą wadę, że trudniej się do nich odnieść bo moga się pomylic numerki przy większej ich liczbie
A nie możesz wstawić tam i tu? Mniemam, że masz taką umowe ze sponsorami bo inaczej nie byloby z tym problemu.
Bardzo fajna wyprawa, jeszcze fajniej opisana.
Szczerze podziwiam Twoja pamięć, co i gdzie i kiedy się zdarzyło oraz w jakiej kolejności
Ja pojeździłam znacznie mniej od Ciebie, a i tak nie potrafiłabym tak tego zrelacjonować. Szacun.
Biebrza i motyw krowi - te fotki najbardziej mi się spodobały, szkoda, że nie było mgiełki albo coś
Czym obrabiasz fotki?
Pytam, bo może mogę udostępnić bardzo łatwy i pewny sposób wyostrzania zdjęć do netu - kilka z pokazanej kolekcji chyba by zyskało
---------- Post dodany o 19:23 ---------- Poprzedni post był o 19:20 ----------
A ja chyba przeciwnie.
Za oknem góry, z drugiej strony góry, a z trzeciej i czwartej...dla odmiany też góry.
Ilekroć "wakacjuję" gdzieś na nizinach, tylekroć mi się wydaje, że chciałabym tam na stałe...
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma![]()
Miło Was widzieć komentujacych moje eskapady. Co do zdjęć kol pers, ta ja mówiąc szczerze do tej pory nie wiem jak je wstawić inaczej, ale nr-y i tak by były wskazane bo niewiele by z chronologi zostało. A tak do opisu pasują. A co do kadrów to nie jest to sprawa sponsorów czy ja wstawiam na stronę i forum te same zdjęcia. To wyłącznie mój wybór ale z zaproszeniem na stronę w podtekście. Na mojej stronie relacja jest z reguły dłuższa, z większa dawką opisów miejsc które odwiedziliśmy. Podpieram się wtedy przewodnikami lub ciekawostkami z odwiedzonych miejsc.
Taką "wypasiona" relację ze strony mogę zgłosić do różnych konkursów wakacyjnych i pokazać ludziom których ja nazywam sponsorami. Powiem nieskromnie, że taka wersja się podoba a co najważniejsze "działa" i dzięki temu od 8 lat jeździmy. Na forum ja to nieco skracam, piszą właściwie z pamięci krótko po powrocie gdy jeszcze wszystko jest "świeże". To mi później bardzo pomaga właśnie przy pisaniu na stronę. Ale nie mam intencji zubożania relacji na forum, po prostu przyjąłem założenie, ze na forum mogą być większe rowerowe kozaki ode mnie które już dawno "moje" miejsca zaliczyły ale wola o tym nie pisać.
I to tak pokomplikowane wygląda.
Bardzo ciekawa relacja, przypomniała mi miejsca które kiedyś odwiedziłem, za to dziękuję i pozdrawiam.
Fajnie że wpadłeś Muminek, bardzo Wam wszystkim dziękuję. Jeszcze wstawię dodatkowe fotki jak nad nimi popracuje.
Pozdrowerki
Witam.
Dostałem ostatnio newsleter ze znanego portalu 'Świat obrazu" a w nim bardzo ciekawe infohttp://www.swiatobrazu.pl/olympus-przygotowuje-nastepce-lustrzanki-e-5-27305.html
Brzmi..............bardzo ciekawie.
Byłem kilkanaście dni temu na otwartm dniu w parowozowni przy dworcu w Skierniewicach. Bardzo chciałem sprawdzić potencjał kolejnego szkiełka 12-60 mm SDW. Objektyw jest świetny, ładnie pozwala kadrować szerokie motywyi świetnie ostrzy. Miałem nadzieję, że ustrzelę cos ciekawego i troche się sprawdziło. Niestety zupełnie zawiodła pogoda, mlekowate niebo popsuło mi trochę sesję(albo ja nie umiałem sobie z tym poradzić). Kilka fotek jednak wyszło i będa stanowić materiał do analizy lub poprawki. Mnie najbardziej zaciekawiła lokomotywa w ..........przekroju.
Pozdrowerki