Mam dużo więcej, ale jeszcze w przygotowaniu. Wycieczka powoli sie organizuje, ale wczesniej planuję jeszcze małe wyjazdy na kilka ciekawych imprez.
Pozdrowerki
Mam dużo więcej, ale jeszcze w przygotowaniu. Wycieczka powoli sie organizuje, ale wczesniej planuję jeszcze małe wyjazdy na kilka ciekawych imprez.
Pozdrowerki
Kilka postów wyżej pokazałem specjalnie dla forum przygotowane fotki z wycieczki do Łowicza. Dziś mam ciekawostke. Na prezentowanej fotce jest postać pewnego gentelmana, czy potraficie odgadnąć kogo przedstawia pomnik na preonie I dworca w Skierniewicach????????????
No i fajowy reportażyk Ci wyszedł.
Pozdrawiam.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Brawo Heńku, mnie sie ten pomnik bardzo spodobał. Relacja z wycieczki na razie się pisze na stronie, fotki sie redaguja, ale dla Was też coś znajdę. Dzięki za wizytę, Witia zaglądaj częściej.
Pozdrowerki.
---------- Post dodany o 08:44 ---------- Poprzedni post był o 08:44 ----------
Brawo Heńku, mnie sie ten pomnik bardzo spodobał. Relacja z wycieczki na razie się pisze na stronie, fotki sie redaguja, ale dla Was też coś znajdę. Dzięki za wizytę, Witia zaglądaj częściej.<br>Pozdrowerki.
Brawo Heńku, spodobał mi się ten pomnik. Witia dzieki za wizyte, jak tak siade i myslę to .........opisy wycieczek powstają. Pisze sie na stronie, fotki też już prawie gotowe, niedługo wszystko można będzie zobaczyć. Tutaj też coś pokażę.
Na razie pierwszy spawany most w Europie w Zdunach 8 km za Łowiczem i "swojska" studnia polskiej wsi ze Skansenu wsi łowickiej w Maurzycach.
Pozdrowerki
muszę przyznać że po Twoich zdjęciach z 7-14 i lektury w internecie (zdjęcia) a co najważniejsze wobec okazji na allegro (prawie 3100zł - co uważam za rozsądną cenę) nie mogę spać spokojnie - mam problem wewnętrzny żeby przekroczyć 2tyś. za obiektyw - jeśli widziałbym E-7 w perspektywie (rzekomo są duże szanse) zakup miałby uzasadnienie... tymczasem walczę by nie zalicytować : )
Pozdrawiam : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Objektyw jest palce lizać, aż czasem mnie zżera złośc ze mi ostatnio III zmiany zafundowano w pracy i sobie za bardzo poszaleć z nim nie moge. Za kilka dni juz będe za nim tęsnił, ale cena dla mnie za wysokie progi. Tylko żal zostanie.
Pozdrowerki
Most na Słudwi konstrukcji Prof.Stefana Bryły- patrona mojego dawnego liceumTyle lat i stoi xD
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
Moto weteran bazar dobył się dziś w Łodzi inie mogło mnie na nim zabraknąć. Na stadionie Startu na Bałutach pojawiło się mnóstwo motocykli stoisk z akcesoriami, ubiorami i częściami do dwuśladów. Ja szukałem atrakcyjnych starych motocykli i pojazdów militarnych. I trochę znalazłem. Przedstawiam efekt moich poszukiwań- mieszankę starego z nowym, a wśród wielu naszego Harleja sprzed lat.