Dzieki chłopaki za odwiedziny i miłe słowa. Zawsze kręciły mnie konkursy zdjęć z Łodzi i parę fotek wyróżniono, choć ja chcę wygrać i nie przestanę startować. A że te fotki się spodobały to i zainteresowanie nimi wzrosło i o autora TV zapytała. I tak wylądowałem w reportażu, nie pierwszy raz zresztą. Dla mnie nie ma to znaczenia przechwałki. Takie reportaże pomagają w zdobyciu kasy na kolejne wycieczki na rowerze, bo przecież mnie widać że coś tworzę. I tak to się kręci. Ot taki Bikera marketing.
A co do pierwszej foty Tropic -BINGO, na fotce jest Witia, tak mi jakoś pasowało pod to słońce, aby kontur postaci wyszedł.
Pozdrowerki
Najlepszym wywiadem i formą autografów będzie kolejna eskapada na rowerze.
Noc muzeów była okazją do kontynuacji odnawiania mojej galerii o świetności Łodzi. Za cel wybrałem pałac Scheiblera czyli Muzeum kinematografii. Focenie nie było łatwe, bo objekt przezywał oblężenie zwiedzających, ale i tak udało mi się ustrzelić kilka ciekawych obrazków. Mam też "asa w rękawie" kolejne zaproszenie zod kierownictwa muzeum na sesję extra.
Na fotkach przedstawiam orginalne stroje z filmu "Ogniem i mieczem" stare filmowe aparaty no i przepiękne pałacowe wnętrza.
Ciąg dalszy nastąpi.....
Pozdrowerki
"Mam też "asa w rękawie" kolejne zaproszenie zod kierownictwa muzeum na sesję extra."
Czyli zaczynają Cię dostrzegać...byle tak dalej...
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
I o to chodziło!!!!!!!!!!
No to mamy swojego przedstawiciela w mediach![]()
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kurde.Biker,nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze tych komnat,tych wystroi.Toz to mniut dla oczu poogladac mebelki z czasow Ludwika.Te Rococo,ten Ludwik to dopiero byly dziela sztuki.Zazdroszcze Ci tego asa.
Ale.Ale jak juz bedziesz go wyciagal,to nie katuj tego pozlacanego mebelka ,tych atlasow na scianach,tego mahoniu,debu,brzozy i jaworu taka czerwienia.Postaraj sie obrazem pokazac ten zatrzymany czas,ten wystroj pokaz go tak jak Ty go tam widzisz.Zchowaj prosze te kolory.Niech swiatlo zagra na parkiecie,niech glonowa ciemna zielen z pieca,kominka bedzie ta jaka tam jest jak Ty byles.Niech intracje,malachity i laka bedzie taka jaka byla.Niech plamy po nie dokonca wyschnietym oleju przy polerowaniu machoniu pod pewnym katem padajacego swiatla beda widoczne.Wtedy my tez bedziemy wiedziec,ze personel zadnym mleczkiem czy pianka typu Fornit tego tam nie czyszcza.
Moze tak to tam wyglada,moze te sciany sa tam proste-jak myslisz???Załącznik 64549Załącznik 64550Załącznik 64551
Tylko sie nie obrazaj,ja nie mam zlych intencji.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirek54 zgadzam sie z Toba w 100%![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO