Bikerowe zwierzaki...
Te spojrzenie...
Bikerowe zwierzaki...
Te spojrzenie...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No dobra, było obcowanie ze zwierzętami w Boryszewskim zoo, to teraz zaprezentuję Wam ciekawostę, która powstała podczas moich obserwacji przyrody z....balkonu.z
Zaczęło się od solidnej burzy połączonej z ulewą w poniedziałak. Więc postanowiłem....pogonić na kroplami deszczu
1. Gonitwa za ścianą wody.
![]()
trochę widzę kropiłodeszczówki mogłeś nazbierać
![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Witaj. To że kropiło to nic nadzwyczajnego, ale pierwszy raz tak na serio zrobiłem przymiarkę do zdjęć deszczu, korzystając z tego że burza nieco pofolgowała. Ale z tego polowania na deszcz wynikło coś jeszcze, bo już po deszczu zauwazyłem, małe piekielnie szybkie stworzenia buszujące pośród igliwia na drzewie oddalonym od balkony w odległości ok 5-6 metrów..
Wczoraj znów zawiesiłem Olka na szyi i wyszedłem na balkon, poobserwowac i się.......doczekałem.
2. Sikory Modraszki.
I to już było fascynujące, bo nigdy jeszcze nie udało mi się sfocić takich fajnych ptaszyn.
A to zdjęcie dało początek całej serri.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 1.06.16 o 22:49
podczas posiłkujedna je, a druga się przygląda
Karol + Olek + kilka szkiełek
4.Jeszcze jedna Sikorka.
Na razie starczy tych ptasich gracji, bo w miniony weekend W Gdyni i Bydgoszczy przeżyłem i widziałem....mnóstwo atrakcji.
Ja chyba na stare lata upadłem na głowę, bo wciąż mnie kuszą.....wyprawy rowerowe
Więc z córką się do Gdyni wybrałem, z Bydgoszczy drugą córkę zabrałem
i ...na Skwerze Kościuszki wyladowałem....ha
2. Bikefamilly- jak piękne są wspomnienia.
Gdynia Skwer Kościuszki 5.06.2016
2. ORP Błyskawica i gdyńskie biurowce.
3. Dragon z galeonu.
Mieliśmy dla siebie jeden dzień cały,i sporo na jego spędzenie teorii.
A ja swym córkom pokazałem,
fragment tragicznej polskiej historii.
4. Pomnik Ofiar Grudnia 1970
Z Gdyni pognało nas do...Sopotu.
Nie było potu, wydanej kaski.
Gdy córki moje na plaży leżały,
ja takie łapałem obrazki.
5. Wodne szaleństwo.
6. Wodne podskoki.
Oj będzie się działo CDN![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 6.06.16 o 02:29
Biedne te Twoje córki, że tak do rowerowania je zmuszasz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie ma takiej opcji, do niczego ich nie zmuszam. Pojechaliśmy trochę ewakuować Alicję z Bydgoszczy, bo kończy się jej pierwszy rok studiów. Ale przy okazji wpadłem na pomysł, żeby rowerkami pojezdzić po Trójmieście i zobaczyć Bałtyk.Nie było szans na więcej, ale przecież dzięki temu odwiedziliśmy córkę która w Bydgoszczy została. One sobie świetnie radzą bo z roweru korzystają na co dzień.
Jedynym zgrzytem w tej eskapadzie były tradycyjne przeboje w pociągach dotyczące przewozu rowerów, ale to sorry, przemilczę.
A ja- wiadomo, przy tej okazji trochę sobie pofociłem, atrakcji było mnóstwo.
W Gdyni kupiłem sobie muszelkę,
będzie pamiątka, koszty niewielkie,
ale ja pomysł na fotki miałem,
i go na plaży wykonałem.
CDN
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 6.06.16 o 09:20