Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Siema mistrzu Gimpa i sztuczek graficznych
Nie jestem jeszcze artystą, gdy trzeba coś zakolorować. Ale może małym alibi będzie fakt, że strasznie różne światło tam było, z odcieniami.
Ja się starałem urealnić jak umiem, bazując na kolorze kostiumów i nie pokaleczyć twarzy![]()
Troche makijzau usunalem...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ładne Panie Adamie, jaszcze sobie poćwiczę bo jest na czym. Nie wiem tylko ile czasu mi to zajmie.
Teraz to ja Was pożegnam, Bruno mnie wzywa i wnuczki zapraszają. Wrócę wieczorem.
Pozdrowerki
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Tylko z tego co wrzucil Biker nie da sie juz za wiele zrobic, bo szyja dziewczyny z lewej wyglada kiepsko jak suwakami sie...
Ps.RAW potrzebny.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Popatrzę, pomyślę i też coś poprawię.
Powiadasz raw potrzebny...
Macie tu nawet dwa. Drugi z solistką w innym miejscu.
Miłej zabawy..
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Biustencjał.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()