Fajowe kadry Janusz.
Pozdrówka.
Fajowe kadry Janusz.
Pozdrówka.
I Bubu zrobiła bubu![]()
Widze, ze w Lodzi nowy tabor kolejowy jezdzi
Dawaj foty z Lodzi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zastanawiam się jak ten facet z psem wszedł tam? Fajnie złapany moment![]()
OM-D E-M10 14 - 42 mm 1:3.5-5.6 EZ
Różne zakątki z ZibiZ
Podróż po Bangkoku
Z Londynu do Pekinu przez Tajlandię, Malezję i Singapur
Witam.
Z takim psiakiem tam nie było trudno wejść. Moja córka Ola też weszła a... Bruno za nią.
A teraz z piłkarzami w Gdańsku świętuje. A ja....gore
Ale nie tak bardzo.
Gdy dzieciaki moje do Gdańska jechały,
ja na targi się wybrałem.spotkałem tam Jacka,
naszego kolegę, od którego radę cudną otrzymałem.
A potem z Olkiem na szyi, po hali chodziłem
i się foceniem pięknie pobawiłem.
Start.
1. Targowe dziewczyny.
To wstęp, cierpliwości, nad resztą pracuję.
A gdy pracę skończę, coś zaprezentuję.
A rawy w prezencie.
Bawcie się kto może.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Tramwaj powyżej to rzeczywiście Pesa z Bydgoszczy. Cała nowa trasa w Łodzi z zachodu na wschód jest nimi obstawiona, co czyni dla mnie wygodę bo mam szybki transport do centrum.
A targi...... zawsze były moją ulubioną imprezą, bo co roku miałem przegląd zmian na rynku Foto i Video.
No i są na nich niespodzianki sprzyjające zrobieniu fotek, jakich na co dzień nie miałbym szansy zrobić. W tym roku też tak było, ale na razie nie zdradzę co było dla mnie hitem. Muszę jeszcze wszystko zgrać, obejżeć i wybrac najlepsze do pokazania.
P.S Tylko nie załapałem co nazwałeś opowieścią o ruinie.....![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 10.04.16 o 01:21
Ja, nie, byli tacy jesienią co mieli ruin pełne gęby a tu na raz u Bikera widzę śliczne znane mi z Krakowa tramwaje. Pamiętam linię w Pabianicach i te tramwaje w Kontantynowie i stronę Zgierza. Mam nadzieję, że i tam sie również coś na lepsze zmienia.... Lepsze dla użytkowników i dla pracowmkow komunikacji.
Ja naprawdę się cieszę, że obudowywuje się powoli w wielkich miastach komunikację szynową.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A mnie mówili daj spokój z tym Wąwozem Zdanowskiej, a ja tak na to czekałem. Do podmiejskich miast wokół Łodzi jeżdżą już trochę lepsze, , ale jeszcze nie jeden to demobil z Niemiec z 60 letnim rodowodem po liftingu. Tyle że wcale się nie zdziwię, jak z czasem to wszystko wycofają, bo są już inne alternatywy transportowe.