Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth szacun i dzięki za dobre chęci. Oczywiście jesli tylko Ty chcesz, ja bardzo chetnie poczytam każde wskazówki. Zdjęć mam bardzo duzo, na wielu by się korekta przydałaa ja ostatnio tak szybko zyję, że nie ogarniam wszystkiego. Powoli będę obrabiał jak tylko czas pozwoli.
Pozdrowerki
Pobawiłem się trochę kadrami ze wschodniego focenia i wyszły mi z tego takie hadeerowe dzieła.
Fot 176 to zamek w Ogrodzieńcu focony w drodze do Łodzi.
A w ramach ciekawostki- wspomnienie z reportażu TV kręconego w Skansenie architektury drewnianej w Łodzi w przeddzień zlotu na Jurze.
Pozdrowerki
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 25.04.12 o 12:05
dwójka najfajniejsza...koryguje bo coś dodałeś...chodzi o 174 oczywiście...
Ostatnio edytowane przez tropic ; 25.04.12 o 12:21
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dzięki chłopaki za miłe słowa. W orginałach wydaje mi się, że za dobrze nie wyszło, zwłaszcza niektóre kadry o świcie. Ta mgiełka była bezcenna, warto było wstać, pofocić i podpatrywać Witię i Krzyśka jak tworzyli dzieła. Popracuję jeszcze bo jest nad czym, ale teraz niestety czas do pracy.
Pozdrowerki
174 to taki apz'ecizm nie?
edit: klaaasyka, Fajne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W końcu podpatrując Was mogę nauczyć się patrzeć naprawdę, a nauki nigdy za wiele. Fotki będą zwyciężcami nie ja.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro