Ostatnio edytowane przez BIKER ; 21.06.15 o 09:51
Przepaliłeś 2,5 EV w światłach...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Tak sobie spsułem Twojego ORF'a.![]()
W razie czego z góry przepraszam.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
henry1 nic nie popsułeś. Każdy zrobi jak umie.
Dziś znów miałem mały rajd po Łodzi w sprawach bardzo pilnych.
Ale..dzień bez Olka to dzień stracony, odwiedziłem więc co niektóre zakamarki.
Na razie nad nimi pracuję, trochę się uzbierało, a wczoraj dorabiałem autobusom warkocze.
Odwiedziłem znów kamienicę Kindermana i patrząc na witraż przyszło mi do głowy że mogę się do niego ustawić plecami bo widok też był ciekawy.
I uwieczniłem to...
1. Klatka schodowa Kindermana.
Niestety stare łapy nie utrzymały Olka równolegle do schodów. Mimo to sądzę że powstał ciekawy obrazek, a Wasze rady się przydały.
Pozdrowerki.
Tyle lat chodziło się tymi wszystkimi ulicami i nawet nie wiedziałem że takie wnętrza są w Łodzi
Czekam na kolejne próby, może coś z balkonu??![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Panie Kapitanie dobry bajer to pół dniówki. Plażę też na balkonie zrobię.
1. Muszelka z.....skąd chcecie?? Ta jest balkonowa. Dosypię jeszcze piasku, trochę zmoczę i opowiem gdzie byłem nad morzem
Ostatnio pilnie obserwuję jak kwiatki zaczynają kwitnać.
Dziś podczas spaceru z Brunem zlokalizowałem.....Lilię.
2. Lilia (ta co wczoraj jej jeszcze nie było) Mam nadzieję że nic nie pomyliłem. Będzie więcej, ale muszę się jeszcze na ZD 50mm macro doszkolić.
A co do wnętrz, znam ich mnóstwo, tyle że już do wielu wejście mocno ograniczone.
No ale jam jest Biker....ja wejdę
Bawiąc się Olkiem na balkonie....wyeksmitowałem też kuchni polskie jabłka. Teraz będę bojkotował ruski bojkot
3. Jabłka Bikera
a na koniec ciekawostka. Znalazłem ostatnio w domowych zakamarkach Polskie przedwojenne marki o Socjalistyczne bony drukowane z okazji budowy domu partii (wiecie jakiej)w Warszawie.
4. Stare i do tego Polskie
5. Budujemy partii dom
CDN![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 29.06.15 o 17:23
Janusz, ale perelki znalazles w domowych archiwach...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Widzę, że się zaczynasz fajnie bawić. Brawo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||