E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Oj Andrzeju, Andrzeju, co ja mam Tobie odpisać....ale może to....
Jakby kobieta chodziła do góry nogami, to by była skarbonką.
A ja... jak byłbym bogaty jubu dubi du
Tylko błagam bez urazy
Mam dzisiaj dzień konia po komisji w Zusie więc wybaczcie.
Do małego detalu dorzucę Wam "prawie" całość.
Nie jest to moja ostateczna wersja, ale zobaczyć warto. Wkrótce pokażę Wam znacznie lepszą.
2. Matka i jej anioły.
CDN
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 17.04.15 o 15:50
One przez pączkowanie się mnożą.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Dziś Wam pokażę historyczny kościół ś. Jerzego w Łodzi. Najpierw była tam stajnia koni, potem zrobiono z tego przepiękną cerkiew. Ale w 1923 roku zdjęto efektowną kopułę i po przebudowie powstał kościół garnizonowy. Pieknie to wygląda, choć trudne do sfocenia, bo ciasno z każdej strony. Ale zebrałem inwencję i zrobiłem tak......
1. Stajnia, cerkiew, kościół św. Jerzego czyli cała historia.
To cudo stoi w niepozornej uliczce, ok. 500 m. za Manufakturą naprzeciw Starego cmentarza.(jakby kto chciał....)
2. Kościół i papież.
Ta fotka to kadr zrobiony prawie na wprost. Prawie bo za plecami miałem zamkniętą bramę. zaciekawił mnie pomnik papieża przy kościele i.......cień jego ręki na murze. Całe zdjęcie można zrobić tylko z ulicy, ale mur zasłoni sporo kościoła. Więc mam co mam.
A wracając do pomnika z...aniołami, zamierzam zrobić fotę przy nieco innej scenerii. Słońce pięknie w oczy świeciło i musiałem trochę się chować. Ale juz niedługo....
CDN![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 19.04.15 o 18:13
Witam po krótkiej przerwie.
Jak już się wydało że jestem podopiecznym aniołów i mam E-5 to zacząłem się bawić tą "starą" zabawka.
Dla mnie wcale ona taka stara nie jest, a zaćność moich ostatnich fotek tylko to potwierdza, resztę pominę.1
1. Śpiące persony historii.
2. Lofty od Scheiblera.
Fotki robiłem z 14-54, świetnie to razem działa.
CDN![]()