Helmuth poprawkę kratownicy okiennej mierzyłem pipetą na ten niższy budynek po lewej stronie. Na krawędzi dachu jest lekka szarość.![]()
Helmuth poprawkę kratownicy okiennej mierzyłem pipetą na ten niższy budynek po lewej stronie. Na krawędzi dachu jest lekka szarość.![]()
Nie wiem, czy była taka możliwość, ale inaczej bym kadrował. Gdybyś cofnął się w tył na lewo i umieścił budynek w lewym górnym mocnym punkcie, a fontannę w prawym dolnym to pewnie by fajniejszy odbiór wyszedł. Ale to takie moje gdybanie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Marna to pociecha, ale gdyby mi wycieczkowe szwendaczki nie przeszkadzały, było by tak jak Bogdan radzi. Potem już nie było szans wrócić i mam co mam. Zrobiłem 4, na każdym ktoś właził w kadr, wywaliłem. To jedno się ostało. Może kiedyś...............
P.S. Ale poczekajcie, dostaniecie coś extra.
Witraż z papieżem z kościoła w Nieszawie.
P1019472.ORF
No bawcie się kto potrafi i pokażcie coście stworzyli.
1. Papież z witraża.
Uczyniłem co umiałem.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 13.04.15 o 11:56
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez And.N ; 13.04.15 o 12:41
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Pewnie zepsułem.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.