Wam to tylko brawo bić i pokornie patrzeć. dzięki chłopaki i szacun za fotki. Najlepszą chyba Saboor zrobił, ale .....
Zdjęcie zostało zrobione wieczorem, przy ciemniejącym błękitnym niebie, i takie ja próbowałem pokazać.
P8082812.ORF
Wam to tylko brawo bić i pokornie patrzeć. dzięki chłopaki i szacun za fotki. Najlepszą chyba Saboor zrobił, ale .....
Zdjęcie zostało zrobione wieczorem, przy ciemniejącym błękitnym niebie, i takie ja próbowałem pokazać.
P8082812.ORF
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 30.03.15 o 19:55
No, Saboor to fachura, ja to tylko maluczki i uczący się.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Zdjęcie z końmi jest przepiękne po poprawkach Saboora. Niezły duet, Twoja bardzo dobra kompozycja i Saboora bardzo dobra obróbka.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
andtor2 za to kadrowanie, to ja już sam sobie kopa sprzedałem
To fotka sprzed kilku lat, z czasów kiedy miałem o foceniu sporo mniejsze pojęcie niż teraz, choć autorytetem nadal się nie czuję.
Pokazałem ją głównie dlatego, by chętni mogli się pobawić i zobaczyć realia tamtego wieczoru.
Bawię się czasem w poprawianie tych najciekawszych kadrów jakie wykonałem na rowerowych wycieczkach.Ta
fotka to prawie Biebrzańskie bagna, ja ją sam przemagluje.
Ale mam dla Was temat na poprawkę, choć nie wiem czy realny do wykonania.
Mam fotkę wieczorną, bociana wracającego do gniazda przy ciemnym niebie.
Jak bedzie ktoś chetny zeby ją poprawić, wstawię.
Tylko proszę mnie nie podejrzewać o ciemne intencje. Ja ją będę mączył i albo poprawię albo wykonam na niej wyrok.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 30.03.15 o 21:06
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dawaj oglądnę i podumam, może wrzucimy dwie edycje popRAWki, żeby nadrobić zaległości.
---------- Post dodany o 21:20 ---------- Poprzedni post był o 21:19 ----------
Aj tam maluczki, fachura...a weź podumaj se chwilkę, co się wieczorem dziać może i czemu
barwy "blakną".
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To z żółtawym niebem to nieźle Ci wyszło - tak bardzo naturalnie. Mgiełka to raczej dym z ogniskakoniocy pojedynczy fajny - u andtora i u Ciebie.
Brakuje karpia w stawie i rusałki na brzegu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Saboor dobrodzieju nieskończony (nie jedyny) przyciemnij na niebiesko niebo nad tymi koniami z lekkim różem tuż nad horyzontem i będzie fota na oscara
A tu macie moją.............zmorę
P8092914.ORF
Z ręki to robiłem gdy mnie dziewczyny zawołały.