Ostatnio edytowane przez waruga ; 13.03.15 o 22:07
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Przepraszam, stary zwyrodnialec już jestem. CzaRmaxa też zdrobniłem.
Ale już będę grzeczny![]()
Mała wycieczka, a efekty spore(jak na mnie) chciałoby się powiedzieć. Miałem ok. 3 godzin na złapanie czegoś ciekawegoi nietypowego, bo ostatnio mam takie ciągoty. Więc w skrócie- wylądowałem na Piotrkowskiej, placu Wolności iokolicach. Miałem zamiar zrobić lepsze powtórki z przeszłości.Gdy fotkowałem Kościuszkę na środku ulicy, podjechali ....policjanci i grzecznie poprosili bym zszedł z ulicy. Zszedłem- niedaleko, a oni postanowili sprawdzić czy jestem posłuszny i.............wjechali mi w kadr, tak jak chciałem. Pogoniłem autobus z Manufaktury, ale za pierwszym razem..........mi uciekł(migawka nie zdążyła). Ale nie uciekło mi zachodzące nad ul. Nowowiejską słońce. Fajnie wyglądało nad starymi kamienicami. Odwiedziłem znaną Wam galerię rzeźb studentów(mam wszystkie), pościgałem tramwaje na Kościuszki i autobusy na Pl. Wolności.
a zwieńczeniem mojej wycieczki było to...........
dziś od końca
1. Jak on pięknie nadjechał czyli wynagrodzona cierpliwość..
CDN
Może sprzedaj foty miejskiemu przedsiębiorstwu transportowemu?
Będą mogli udowodnić, że wysyłają autobusy i tramwaje na drogi.
p.s. ten przedostatni - co to go nie ma - idealny na wytłumaczenie w pracy, dlaczego się spóźniłem....
Witam.
Tak się zastanawiam Sawa, czy Twój komentarz nie jest dowodem na znudzenie moimi pojazdami.
Więc żeby ie było tylko tramwajowo- ciekawostka.
Pamiętacie zdjęcia artystycznych rzeźb sprzed kilku tygodni.
Zrobiłem w niedzielny wieczór powtórkę, korzystając z tego że na posesji było mniej samochodów.
1. Trzy rzeźby- Zmęczona naga kobieta, Tragarka i robotnica z łopatą.
2. Robotnica z łopatą.
CDN![]()
Jak już takie rzeczy pokazujesz to może podejdzdo tego bardziej jak do portretu mała przyslona, ostrzenie na postaci i lekkie rozmycie tła dla wyodrębnienia jej z tła. Na długiej ogniskowej z większej odległości dasz radę. Po co mi w tym obrazku ostre liście na haszczach i ostry tynk?
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.03.15 o 01:21
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro