OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam.
Dzięki za wizyty, ale niestety Was rozczaruję.
Mam tylko tą jedną fotę fragmentu ołtarza. Wizyta wycieczki była za krótka na zrobienie całości, choć planowałem "skład" na panoramkę. Fota jest skadrowana bo wywaliłem z niej intruzów. Samo zycie.
Ale jakby kto z Was był w Nieszawie, bedzie miał szansę zrobić to lepiej, o ile się trafi okazja.
Jeszcze troche tej "męki" z dala od cywilizacji i wrócę do mojej Łodzi. Tam się tematy na fotki znajdą, wszak idą święta a potem trzeba będzie jakichś dach wyszukać bo przecież strzelac będą.
Ale Biker jednak coś dla Was ma.
1. Na moście we Włocławku
2. I w druga stronę
3. A to trzy stacje z Drogi krzyżowej w kościele w Nieszawie.
Pozdrowerki
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 15.12.14 o 17:20
Janusz, tyle mostów bufetowej widziałeś, a ostatnio helmutha w galerii...Trochę zwaliłeś taką super okazję.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Niemniej i tak zdjęcia znacznie lepsze od poprzednich wyrzut. Jest postęp. Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Boguś każdy celuje jak umie. Spoko mam więcej, na razie czekają.
Chwali si takie zmagania. Gratuluję.
Najpierw chcę podziękować, wszystkim którzy moje atkowe progi odwiedzają. Kiepsko u mnie ostatnio ze zdrowiem, ZUS i jego sanatorium raczej nieco zamazał rzeczywistość, niż mnie uzdrowił. Mimo że mnie cholernie ciągnie na fotki, musiałem mocno sfolgować. Ale zmusiłem się na dwa specery po Łodzi, gdy tylko trochę pogoda dopisała.
Tak sobie myslałem, czy wogóle wstawiać te moje powtarzane obrazki , ale jesli chodzę to po to by sobie cięgle coś w innej wersji poćwiczyć, więc mam nadzieję, że tak ja mnie się to nie chce znudzić i Wy się nie zanudzicie.
1. Ci co założyli Ziemię obiecaną.
2. Co ja widzę w tych tramwajach, czyli świąteczny puls Łodzi.
3. Choinka z Piotrkowskiej.
4. Sylwestrowe światełka z Manufaktury.
To taki skromny zestaw mojej ostatniej twórczości. Nad resztą pracuję jak tylko mogę wysiedzieć, bo z tym też kiepsko. Ale może coś jeszcze w trybie entuzjazmu ustrzelę, wtedy wrócę.P
Pozdrowerki![]()