Zrób Janusz jakieś fajne i ciekawe zdjęcie - pogadamy.
Zrób Janusz jakieś fajne i ciekawe zdjęcie - pogadamy.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Primo.
Witam Mireczka w moich zagmatwanych progach. Nic Tobie nie odpowiem na wersję foty z placu- wolę milczećWersja ładna.
Secundo.
Nie odpuszczę tej foty pałacu, ale mam dylemat.
Niejedno już wyprostowałem, ale tu mi coś ciągle ucieka. Heniu widać że powinno się obrócić budynek z wieżami w prawo. Ale jak to zrobiłem, diabli biorą piony. Będę to tak długo wałkował, aż zrobię na OK.Tym bardziej, że mam podobne wersje tej foty w kadrze poziomym.
Chcieliscie jeszcze foty. Miło to jeszcze słyszeć. Za chwile.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
[QUOTE=BIKER;1119678/.../Nie odpuszczę tej foty pałacu, ale mam dylemat.[/QUOTE]
A to znasz: "...i w Paryżu nie zrobią z... ryżu"
Idź tam i zrób porządnie fotę pięknego budyneczku.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Heniek nic Saboor nie narobił. Nic na razie nie będzie na wizji, bo mam pokutę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||