Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mnie się cerkiew podoba.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dzięki Waszmościom za wizytę.
Czuję się zobowiązany jakoś na tą lekcję pokory odpowiedzieć.
Pierwszym zamysłem co do tej skośnej foty z galerią gwiazd na chodniku, było zrobienie skosa. Już coś podobnego kiedyś zrobiłem z Ławeczką Tuwima. Mam zresztą podobną "Skośną" wersję Ławeczki.
Nie bardzo mi się podobała ta moja wygimpowana wersja, więc zaproponowałem zabawę, żeby zrobić porównanie.
Wniosek- muszę to jeszcze poćwiczyć. No ale trzeba by jednak coś pokazać. Bo skoro jeszcze tu zaglądacie.........
Na początek jeden z ładniejszych murali, ale umieszczony w niefortunnym miejscu. Tuż za placem Wolności, a ścianie starej kamienicy,
idąc w kierunku ul. Północnej.
1.
a to orginał rawa
1AP7117070.ORF![]()