|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W-Z czyli trasa wschód (od Widzewa i wjazdu od strony Andrespola na Zachód (przez całe centrum do Dworca Kaliskiego, na lotnisko Lublinek, osiedle Retkinia z wyjazdem z miasta do drogi Zgierz-Pabianice. Wygoda to będzie na pewno, ale jeśli nadal pozwolą jeździć tirom i mniejszym klamotom przez centrum, to ten tunel i ta trasa szybko będą się do remontu nadawać.![]()
Ja to w Łodzi trochę postudiowałemZawsze z sentymentem myślę o tym mieście. Fajne, że się miasto unowocześnia, choć wiadomo jak się jest kerowcą(a teraz prawie wszyscy są), to można się lekko "zdenerwować". Przeszedł bym się po Pietrynie i bramach. Oczywiście tak żeby w ryj nie dostać. Ale mam mały aparat. Może by mnie nikt nie zauważyła hehehe
kol fazi75 w Łodzi nie Pietryna i Manufaktura są najciekawsze. Najlepszy klimat jeszcze starej Łodzi jest na osiedlu Księży młyn, jeszcze. Bo już zaczynają refi tfu rewitalizować ten teren, a to oznacza sporo zmian i stratę klimatu.
Chociaż tak naprawdę, to tam już tak dużo się zmieniło, że miejsc nawiązujących klimatem do lat powojennych czy wcześniejszych ze świeczką szukać.
Ale jak się wie gdzie.............
Jakby co zapraszam i chętnie coś pokażę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||