Karykaturalny charakter namalowanych postaci i stworzeń, zwiększa podziw dla fantazji autora.![]()
Karykaturalny charakter namalowanych postaci i stworzeń, zwiększa podziw dla fantazji autora.![]()
Niezła kolekcja!
Kolekcja faktycznie ciekawa. Szkoda mi tylko że część muru na którym była namalowana jest odgrodzona, a ok. 3 m. przed malowidłami stoi kiosk z "zakąskami". Fotki robiłem z tyłu tego kiosku i nie było się gdzie cofnąć, bo może w kadrze znalazła by się nawet panorama na całość.
Ale ja poszukam jeszcze następnych malowideł.
Obiecałem kilka dni temu pokazać co sfociłem ok. 5 rano w drodze do pracy.
1. Tramwaje i Muzeum włókiennictwa (dawniej Biała fabryka Ludwika Geyera).
Fotka stanowi dalszy ciąg polowania na środki komunikacji w ruchu na tle łódzkich zabytków. Zrobiłem ją z ręki, ale chciałem sprawdzić co z tego wyjdzie. Takie ujęcie wymaga statywu- bezdyskusyjnie.
Po tym co widzę stwierdzam- będą następne.![]()
Dzisiaj z innej beczki.
OMIJAJCIE ŁÓDŹ Z DALEKA BO WAS TAKI WIDOK CZEKA
1.Skrzyżowanie Piotrkowskiej i Mickiewicza 2.
Z dalszej perspektywy(prawie z ul. Kościuszki)
Może to kiepska reklama mojego City, ale może też komuś z Was się przyda takie obrazkowe info.
Jak widzicie tunel i trasa W-Z powoli się rodzą, choć to wyjątkowo bolesny poród
Ale dobrze, niech kopią,
@biker bedziesz mogl smigac na rowerku jak oddadza trase W-Z![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|