|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No widzisz, już mnie wszędzie znają, aż malować zaczęli.
Jeszcze mnie na murach przędzalni nie ma, ale kto wie![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ta i zrobiłbyś naklejkę na Relanium![]()
P4104113.ORF
tu macie ode mnie prezent, można zrobić co się chce.
Fajnie by było jakbyście pokazali co kto z tego wyczynił.
To jeszcze jeden orzeł 5.![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 17.04.14 o 18:18
6. Abstraktion 27. Abstraktion 3
8. i jeszcze jedno 9.
Trochę szkoda że czas i warunki naturalne spowodowały na niektórych malowidłach ubytki farby.
Trzeba mieć naprawdę nieprzeciętną fantazję, aby takie treściwe obrazki nie tylko wymyśleć, ale i namalować.
Gdy ruszałem dziś o 4.30 rano rowerkiem do pracy, było zimno(coś koło zera) ale zapowiadał się piękny wschód słońca, o czym świadczyło niebieskie niebo jaśniejące od wschodniej strony Łodzi. Zabrałem więc E-30 z zamiarem sfocenia czegoś po drodze. Nie wiedziałem wtedy jeszcze czego.
Przy Muzeum włókiennictwa (białej fabryce) na skrzyżowaniu ul. Piotrkowskiej i Czerwonej przyszedł mi do głowy ciekawy pomysł i zabrałem się do jego realizacji, zostawiając rower.
Ale o tym co zrobiłem napiszę i pokażę w następnym wejściu.
Bo teraz.........reklama![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 17.04.14 o 18:37
Te muralki super.
Kurde - artysta musi jakiś łódzki.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez waruga ; 17.04.14 o 20:25
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO