Kapitanie wszystkiego trzeba spróbować skoro jest okazja.![]()
Kapitanie wszystkiego trzeba spróbować skoro jest okazja.![]()
Powiem szczerze, że mi się te fotki z modelkami nie podobają. A tą laskę na drugim po lewej chyba w zeszłym roku też obfotografowałeś![]()
The question is, who cares?
No cóż, jak się nie próbuje, to się efektów nie pozna. To był dla mnie rodzaj zabawy.
Światło ze wszystkich stron, tradycyjne przepychanki itd. Zmieniłem kolory na cz-b, bo na tej dekoracji z samolotem odbicia światła były, które zresztą i tak widać. Ja pstrykałem bez lampy, ale większość dookoła "fleszowała". Nie mam mnóstwa fot, bo nie znoszę tłumów które się szturchają, ale kilka myślę da się wybrać i wystarczy.
P.S. Masz rację. Jedna z tych modelek była na moich fotkach z 2013 r. Pozowała wtedy na schodach. Jedna z tych fotek jet w mojej galerii.
Był też na targach facet z Canona przebrany za diabła. Ten sam co w zeszłym roku pozował na ławeczce w stroju abstrakcyjnym (fota też jest w galerii). Ale był tak obstąpiony , że mnie się już nie chciało "walczyć" o pozycję do zdjęcia.
A co do tej modelki w rózowym stroju, to fakt, za ciekawie nie wyglądała. Plamka na kostiumie, pstrokaty kolor i pewnie jeszcze coś mógłbym dodać ale zmilczę.
Ja lubię te targi, bo dają w okresie przedwiośnia okazję na nieco inne tematycznie foty, a ja ostatnio poza lasem i słońcem na więcej wypadów czasu nie miałem. Przy odrobinie szczęścia (pogoda) można pożyczyć na targach odpowiednie szkło i pójść na godzinę w okolice hali, gdzie pięknie wyrastają pierwsze kwiaty. Niestety z Olkiem typu E-30 sztuka się nie udała. Ani Tamron ani Sigma na swoich stoiskach, żadnego szkiełka do 4/3 nie miały.
Więc musiałem się zadowolić modelkami. Kilka fotek zrobiłem z pomocą 50-200 którego pożyczył mi pewien redaktor z DFV.
Dobre i to, wierz mi wiem co robię i po co.![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 31.03.14 o 10:36
Wierzę![]()
The question is, who cares?
@biker powrociles...
Fajne malowidlo z dworca.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Siemanko.
Trochę ze zdrowiem u mnie ostatnio cienko i fotek też jak na lekarstwo.
Ale jak się trafia okazja, Olka mam pod ręką.
Strasznie kopią w tej mojej Łodzi, więc czasem zmieniam trasę dojazdu do pracy. No i mnie rowerkiem na dworzec kaliski poniosło. Tam są całe ściany wygrafitowane chyba od 3-4 lat, więc miejscami farba już poodpadała. Ale wygląda to bardzo efektownie.
Mnie się spodobał zwłaszcza motyw sportowyna jednym z obrazków.
Doskonale nawiązuje do nastroju polskich kibiców(mojego też) po oglądaniu popisów kopaczy.
2. Kibol i orzeł
3. Abstraktion4. Orzeł i komentator
Nad resztą jeszcze pracuję, a w związku z wiosną mam też coś dla naszego bosmana, ale....cdn![]()
Witaj bosmanku.
Co do pozdrowień, to coś przegapiłem. Ostatnio sporo mi się w żywocie dzieje i nie wszystko ogarniam.
A fotki masz załatwione, cierpliwości.
Te grafiti do wątku ulicznego, też trafi.
Bądź pozdrowiony Krzyśku, ja pamiętam.![]()