Jeźdźcy w mieście (i to nie ułani) to rzadkość. Fajnie wyglądają na tle tych dźwigów.
![]()
Jeźdźcy w mieście (i to nie ułani) to rzadkość. Fajnie wyglądają na tle tych dźwigów.
![]()
Ostatnio edytowane przez rol6 ; 18.11.11 o 13:06
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Przepraszam, ale ze względu na awarię łącz netowych, czasowo nie mogę dokończyć historii o koniach. Ale wkrótce wrócę.
Pozdrowerki
Witam ponownie.
Obiecałem Wam dokończyć ciekawą historię z koniami, więc jedziemy dlalej póki mój net działa.
Grupie na koniach zrobiłem na ulicy ok. 12 fotek wszystkie w rawach, na szczęście bo nie zamknęło mi to drogi do ich ew. poprawy. "Dżokeje" dostali adres kontaktowy, a ja zająłem się w domu ćwiczeniami grafiki.
Moja poczta mailowa milczała ponad 3 tygodnie, aż wreszcie dżokeje się odezwali. Wysłałem im tą fotkę zamieszczoną wcześniej jako próbkę i............spodobała się na tyle że dostałem zaproszenie na gonitwę "Hubertus".
Zgrałem więc wszystkie fotki na płytę i 6 listopada jedna amazonka zabrała mnie i córkę sprzed domu abym zobaczył jak fajną przyjemnością jest jazda i obcowanie z koniami.
Po krótki zapoznaniu zostaliśmy zapakowani na bryczkę i pojechaliśmy w plener na spotkanie z jeźdźcami, którzy wyruszyli wcześniej. Młodzian odziany w mundur ułana z lisią skórą na plecach był celem gonitwy pozostałych uczestników, choć aktywnie gonili najbardziej zaawansowani a dla reszty frajdę stanowiła przejażdżka i i udział w imprezie. Fociłem sobie z bryczki którą trochę trzęsło, ale i tak wiele fotek fajnie mi wyszło.
Lis został złapany po efektownych kłusach a koniec imprezy zwieńczyło wspólne ognisko uczestników.
Fotki które w większości zrobiłem przekazałem właścicielowi stajni i jego rodzinie. To co Wam pokazałem, jest tą częścią na którą dostałem zgodę.
Ale ja tam jeszce wrócę.............na kulig.
Pozdrowerki.![]()
Ach, to lisem była dziewczyna. Hmmm - sam bym pogonił
Super zabawę miałeś, a i zdjęcia ciekawe![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lisem nie była dziewczyna tylko młody chłopak syn właściciela świetnie jeżdżący na koniu. A dogonił go brat, patrz fota 7, 8 i 9.
Nosz wygląda jak dziołcha
Młodziutki musi być. U nas w Regetowie i Gładyszowie są duże stadniny koni Huculskich.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Tuo jest lis, świetny chłopak jeździ jak John Wayne.
Cała impreza była bardzo ciekawa a za zdjęcia dostałem zaproszenie na kulig.
I jak tu nie kochać fotografii.
Pozdrowerki.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 27.11.11 o 23:17 Powód: korekta
Dla kolegi mynameisnobody specjalnie kilka kadrów restaurowanej kaplicy Scheiblera na starym cmentarzu w Łodzi. Ostatnia fotka z zeszłego roku. Fotki to moje test hdr z czystych rawów na programie Machinery efect- preset detail 9. Mam nadzieję że się spodobaja wszystkim oglądającym, a uwagi mile widziane.
Pozdrowerki
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 29.03.12 o 01:18