Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zapisałem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To jedno sobie wywołałem i tak mnie wyszło:
Co do opisu mogę wstawić zrzut ekranu suwaków w Lightroom tylko nie wiem czy to ma sens. Po pierwsze dla tego, że nie masz tego programu, a po drugie wcale nie musi Ci się taka wersja podobać i nie wątpię, że można zrobić to o wiele lepiej. To tylko tak na szybko moja wizja obróbki tego zdjęcia. Jutro być może inaczej bym to wywołał![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bogdana wersja całkiem dobra. A co do Twojej Andtorku, za jasno, ale to bardzo trudny kadr. Za ciemny już z orginału. Mój brak korekty na + jest tu poważnym bykiem.![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
alnico ja szczerze przyznaję, o lampie nawet nie pomyślałem. Ale też nie wziąłem pod uwagę że w rejonie naciekawszych grobowców będzie tak ciemno. Moim celem będzie przy najbliższej okazji zabrać tam statyw, pilota i dobrą latarkę. Chcę zrobić fotę kręcąc latarką i doświetlając. Modela który rzuci cienie na pomnik jakoś sobie znajdę. Strasznie mnie ciekawi co z takiej techniki wyjdzie.
Szkoda mi że teraz tego nie zrobiłem.
Byłem już właściwie "zwinięty" i zbierałem się do wyjścia, gdy moją uwagę zwróciły dwie postacie przy tym grobowcu. Chłopiec czytał napisy na grobowcu a matka świeciła mu komórka. Zaciekawiło mnie zestawienie postaci i ich cieni na pomniku. poprosiłem by tak chwilę postali i zrobiłem tą fotę.
1.
Ta druga którą wczesniej wstawiłem jest powtórką.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 3.11.13 o 21:33