Najbliższe "orginalnych" kolorów efekty dało mi ustawienie BB na 4500. Zmyłek tam było sporo z zadymieniem, ale dawało to ciekawe efekty z kolorami.
Fajne te Wasze wersje, dzięki za udział w zabawie.![]()
Jeszcze jeden wzlotowy wschód ze Świecia.
Co mogłem to wstawiłem, może jeszcze do zlotowych fotek wrócimy.
A dziś mały pokaz nowości. W niedzielę wpadłem na godzinke na cmentarz żydowski, bo było niedaleko.
Z kilku fotek, ta wydaje mi się najciekawsza.
1.
W poniedziałek wieczorem przyglądałem się uważnie nieboskłonowi i jego wygląd upewnił mnie w przekonaniu, że we wtorek powinienem wstać wcześnie, by nie stracić okazji na ładne ujęcia. Obserwacja prawdę ci powie zdało by się powiedzieć bo w moim ulubionym osiedlowym lasku znów dla mnie zaświeciło słońce.
2.3.
4.
CDN![]()
Promieniowanie ładnie Ci wychodzi![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Radioaktywność normalnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No fajnie, tylko pupila nie widać coś![]()
The question is, who cares?