Ładnie się prezentują laserowe fotki. Pewnie było to ciekawe doświadczenie widzieć na żywo![]()
Ładnie się prezentują laserowe fotki. Pewnie było to ciekawe doświadczenie widzieć na żywo![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Efekty były rewelacyjnei wspaniała okazja do treningu z fotami. Nie tylko nad tym stawem. W parku Staromiejskim nieopodal Manufaktury, puszczano iluminacje przy fontannie. Wyglądało to jak dyskoteka, a ja sobie potrenowałem i..........
3. Dyskoteka świateł
![]()
Bardzo dobre efekty Janusz! W tym ostatnim ciachnąłbym nogę od statywu po lewej i byłoby świetnie. Też byłem chwilkę w parku. Lasery sobie odpuściłem - nie miałem pomysłu jak je ugryźć, chociaż oglądało się przyjemnie.
Pozdr
Dzięki Michał za odwiedziny. Nogę się ciachnie.![]()
Nogi to się wyrywa z d...py![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A gdzie ta skrzypaczka, bo już któryś raz o niej wspominacie, a jakoś jej nie widać
Swoją drogą, dałbyś większe te zdjęcia, aż się prosi, zeby to na cały ekran rzucić i pooglądać.
The question is, who cares?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Popatrz Arku na fot 4. Na tym mostku po prawej stronie, młoda dama gra na skrzypcach. Wydaje się być prześwietlona, ale za jej plecami ustawione były światła, buchały płomienie ognia. Wszystko w ramach jednego pokazu.
---------- Post dodany o 20:14 ---------- Poprzedni post był o 20:11 ----------
Heniu niemal wszystkie foty z Rawów ustawiłem na 4500 światło żarowe. Zrobiłem tak by stonować jaskrawe naświetlenia. Ale jeszcze sprawdzę inne możliwości.![]()