E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Kanał Dętka ekstra - trochę ale tylko trochę mnie rozprasza lampka z prawej.
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka
Ja już tak mam, że jak mi się coś wydaje to..........eksperyment może nietypowy. Ta lampka miała podkreślić światłem kolory cegły w kanale i dodać klimatu wnętrza jednocześnie zapraszając.![]()
Dzisiaj coś z osobistej tematyki. Od lipca mieszka z nami młody ulubieniec Bruno. Troche już podrósł, mądrzeje z dnia na dzień i zaczyna...........pozować do zdjęć. Zanim te foty porwią moje córki pomyślałem że trochę się z Wami podzielę widokiem ulubionego psiaka. Oj on jeszcze urośnie i znów będę miał swojego Szarika
1. Każą leżeć to.........
2.
3. W swoim żywiole
4. Model czeka na nagrodę za pozowanie.
5. Na siedząco.
sliczny pies
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie ma dla mnie lepszego, on jest w moim typie![]()
Fajna morda![]()
The question is, who cares?
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
On dużo nie ryzykuje![]()
jestem z grupy osób które uwielbiają psy, ale u kogoś w domu, nie w swoim. po prostu zrobiłem wiele lat temu sobie test i chodziłem bez psa na spacery tak jakby z nim i doszedłem do wniosku, że jestem za leniwy.
ten owczarek jest dla mnie psem z najmądrzejszym spojrzeniem, jakie może mieć pies (oprócz reksa), choć czasem mam wrażenie, że przewyższa tym niektórych ludzi.
jak widzę go na fotkach to mam skojarzenia z dr lecterem, i nie mam na myśli inteligencji obu postaci![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie