Biker powtórki to tylko na egzaminach. Jest bardzo dobrze jak dla mnie i bardzo niepowtarzalnie. Powiem Ci, że dla mnie błysnąłeś tym co osiągnąłeś z tym napisem autobusu
![]()
Biker powtórki to tylko na egzaminach. Jest bardzo dobrze jak dla mnie i bardzo niepowtarzalnie. Powiem Ci, że dla mnie błysnąłeś tym co osiągnąłeś z tym napisem autobusu
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Tak pierwsza fotka jest super - ale faktycznie powalczyłbym jeszcze z tym balansem bieli.
Ta fotka to fart dla farciarza, ale i trochę nagroda za wytrwałość. Trafiłem za 5 razem, a atobusy o tej godzinie jeźdźą co 20 minut.
Strasznie trudno było to tak upolować, bo przed przystankiem są światła i autobus mógł stanąć, a naświetlanie by trwało.![]()
Biker to doświadczenie a nie fart. Też potrafisz - więcej wiary
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jakbym nie wieżył że coś trafię, to bym tam nie sterczał.A fart naprawdę polega w tym przypadk na tym, że autobus stanął na przystanku i aparat skończył naświetlać zdjęcie.
Z pociągami już tak idealnie nie poszło. Fotka jest OK, ale ze względu na roboty, pociągi przed dworcem na Widzewie bardzo zwalniają i trudno trafić idealnie na moment wyzwolenia migawki, tak by wjechały w kadr. Z 6 zdjęć, wyszło 1.![]()
Nie tłumacz się. Gdyby wszystko zawsze wychodziło to w galerii i na forum pełno byłoby takich fotek z napisem a tak masz coś niepowtarzalnego![]()
Bo farciarz jestem, ale strasznie mi się takie foty podobają i jeszcze sobie potrenuję bo 200 m. od domu najłatwiej.
Mam pomysła
---------- Post dodany o 01:34 ---------- Poprzedni post był o 00:14 ----------
Mam drugą wersję autobusu z balansem bieli na punkt. Ciekawe jak ją ocenicie. Wszystkie uwagi mile widziane.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 5.09.13 o 01:47
Poprzednia bardziej mi się podobała![]()
Też mi się tak wydaje, choć mam wrażenie że jest za żółta przy latarniach. Ale to może być mylne, bo takie są światła od latarni. Drażnią mnie jednak te plamy przy latarniach. Zobaczę czy wyjdzie lepiej na innej przysłonie i gdy będzie trochę jaśniej.
---------- Post dodany o 01:46 ---------- Poprzedni post był o 01:44 ----------
Paweł Ty jedziesz na zlot do Chełmna????
Obydwie wersje autobusu linii 85A się podobają , choć ta pierwsza chyba nieco lepiej się prezentuje.