Zdaje się, że mam taki kabelek,
jakby co to gratis oddam..
Zdaje się, że mam taki kabelek,
jakby co to gratis oddam..
Byłbym bardzo wdzięczny, ale gratis nie chcę. Musisz mi objecać, że chociaż dobre piwo ze mną wypijesz.
hehe.. możliwe, że da się zrobić![]()
Fajnie będzie poznać ziomala z Miasta bezprawia.![]()
W sprawie odzyskanych zdjęć z karty napisałem na PRIV..
Piękne dzięki Conchitta za ten kabelek i odzysk fotek z karty. Dzięki temu mogę teraz spokojnie posegregować fotki z tegorocznej wyprawy. Galeria już powoli powstaje, a ja chodzę sobie spacerowo na kolejne fotki i trochę eksperymentuję.
Wybrałem się wczoraj na wieczorny spacer i....... upolowałem autobus który podjechał na osiedlowy przystanek. Fotka nie jest jeszcze doskonała, ale wygląda zachęcająco.
Troche mi jeszcze skutki choroby doskwierają, więc fotek jak na lekarstwo.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 4.09.13 o 21:41
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
A dzięki za odwiedziny. Jeszcze muszę potrenować. Ten autobus to efekt drugiego polowania, a pierwszym "ofiarą" padł..............pociąg z W-wy.
Moje ulubione miejsce w totalnym rozkopie w związku z robotami inwestycyjnymi w pobliżu dworca Łódź-Widzew. Trzeba będzie poszukać nowego pleneru.![]()
Biker autobus jest w dechę![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Mnie też się bardzo podoba, tylko nie wiem dlaczego te plamki się pojawiły i dlaczego nie mam gwiazdek na latarniach. Sprawdzałem na innych ust awieniach balansu bieli, ale nie chcą zginąć.
Zrobię sobie jeszcze powtórki.![]()