O kurka wodna, witam chłopaków.
Spokojnie ja nie jestem kamikadze i Was też pędzić nie chciałem.
Do Kołobrzegu pociągiem 26 lub 27 lipca, a rowerem/ami wzdłuż wybrzeża do Ś-cia. Jak starczy kasy to może wypad na Pennemunde(tam pociągiem (50 km) z powrotem bikami. Pożegnanie żeglarzy i mała wycieczka w okolicach Ś-cia. Potem przejazd do Międzyzdrojów i też zwiedzanie kilku miejsc. Następnie przejazd pociągiem do Szczeecina, zwiedzanie i kulminacyjna impreza Zlot największych żaglowców.
Opracowuję w tej chwili szczegółowy plan wycieczki z podziałem na noclegi.
Tak orientacyjnie dzienny dystans to coś między 30a 50 km. bo przecież musi być czas na foty.
Uwaga!!!!!
Jeśli naprawdę ktoś z Was chce pojechać, trzeba się pośpieszyć z decyzją bo mogą być w Szczecinie trudności z tanimi noclegami.![]()
Bawiąc się moją E-30 uchwyciłem dzisiaj na balkonie niezwykłego owada. Pewnie dla wielu z Was on niezwykły nie jest, dla mnie tak bo to pierszy taki stworek.
Nawet nie wiem co to![]()
To pewnie jakiś rodzaj ważki.
absolutny unikat, ale fajnie że mi nie zdąrzył odlecieć.![]()
Jak widzę każdy musi mieć swego robalaŚwietny ten Twój pierwszy stwór, wygląda mi na jakąś żagnicę
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Janusz widze zacieki na balustradzie...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Hej orzeszku sam malowałem
A robal, fajnie że się taki trafił.
Mam w domu jeszcze jednego, takiego na czterech łapach. Oficjalnie to on ma właścicielki, ale pilnuje...........no wiecie kogo.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 21.07.13 o 15:55
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||