Aha. Tak tylko pytałem. Myślałem że Biedronka to sponsor jakiś w twojej firmie.![]()
Aha. Tak tylko pytałem. Myślałem że Biedronka to sponsor jakiś w twojej firmie.![]()
Nie, ale jak były w sprzedaży gadżety w barwach narodowych to troche nakupiłem, czapki, plagi, dresy, polary. Przydały sie na rowerowych wycieczkach noi dziewczyny fajnie się w nich prezentowały.![]()
Sam byłem mile zaskoczony atmosferą i rodzajem atrakcji. Pamiętam podobna imprezę w jednej z firm z rodowodem francuskim, gdzie pracowałem 2 lata. Dzień do nocy. Tam podczas pracy była grobowa atmosfera, a na pikniku się "rzucono" dla ludzi- jedzenie, piwo, wystepy estradowe. Efekt ludzie patrzyli tylko żeby sie napoić tym oficjalnym i tym ukrytym. Wielu padło pod stołami, filmy się pourywały.
Wspomnieniami było to gdzie kto padł i ile wydoił. A nazajutrz wszystko wróciło do "normy".![]()
Powoli moje focenie E-30 nabiera rozpędu. Jazda rowerkiem do pracy zachęca do focenia "starych" zabytków Łodzi na których mogę zobaczyć różnicę w stosunku do E-520 i w wolnych chwilach trochę się pobawić.
1. Willa Reincharda i Józefa Richterów- obecnie rektorat Politechniki łódzkiej to jeden z najciekawszych zabytków. Kręci mnie jej nocne zdjęcie, ale to trochę uboczne miejsce. Póki co korzystając z ładnej sobotniej pogody, zrobiłem sobie powtórkę.
Uwaga forumowicze.
Szukam chętnych na rejteradę rowerową Kołobrzeg-Świnoujście-Szczecin.
W planach zwiedzenie ciekawych miejsc, może krótki wypad do Niemiec, pożegnanie żeglarzy płynących na Bornholm i...............zlot największych żaglowów w Szczecinie.
Planowany start 26 lub 27 lipiec dotarcie do Ś-cia ok 1/2.08. a potem hajda na Szczecin.
Gwarantuję moc atrakcji, swoje towarzystwo i mnóstwo okazji na świetne foty.![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 13.07.13 o 20:57
Wrzuć to do spotkań do nowego wątku...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja się złapać nie dam, a sam złapię okazję na fajne foty i zwiedzanie naprawdę ciekawych miejsc.
Podziwiam tempo przejazdu trasy ...![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina