Koronax pod tekstem dwa posty wyżej"Kobitka fajnie sobie radziła' jest zdjęcie. Na pierwszym planie widać quada a w nim dyrektorkę mojej firmy (popatrz na odzieź)
Ale jeszcze coś przygotuję na jutro.
Koronax pod tekstem dwa posty wyżej"Kobitka fajnie sobie radziła' jest zdjęcie. Na pierwszym planie widać quada a w nim dyrektorkę mojej firmy (popatrz na odzieź)
Ale jeszcze coś przygotuję na jutro.
No faktycznie. Teraz zauważyłem.![]()
A niech mnie zobaczcie kobitkę na quadzie
I teraz wyszło, że Biker załapał bakcyla - zdradza bicykl dla quada![]()
The question is, who cares?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie nie zdradziłbym, bo quad to........kosztowna zabawka, ale jakbym miał okazję poszaleć to trudno by mi było z tego zejść. A rower i odruch rowerowo-motorowe bardzo mi pomogły na ujarzmienie tego świetnego sprzętu bez kompleksów, co uczyniło jazdę nieopisaną przyjemnością
Sam się nie mogłem sobie nadziwić, jak przejechałem tor przeszków po piachach ze szklanką wody w lewej ręce, w czasie 2 sekundy dłuższym, niż młodszy ode mnie o ponad 20 lat kolega. I co ciekawe nie wylałem zbyt wiele wody![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 23.06.13 o 22:19
Biker bo do każdego pojazdu trzeba mieć szacunek i rozsądek. Obdarzasz go szacunkiem to i on to samo robi w stosunku do Ciebie i wtedy krzywy nie da Ci zrobić, nawet gdy nim szalejesz![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A żebyś wiedział. Bez rozsądku można sobie sporą krzywdę na tym zrobić, na rowerze zresztą też.Przy piwie już na koniec imprezy dowiedziałem się, że drugi kolega też rittbergera zaliczył i w krzakach wylądował.
![]()
Quad jest bezpieczny tylko ludzie nie zdają sobie z pewnych rzeczy sprawy. Im się wydaje, że jak ma to 4 koła to jest jak samochód a tym czasem tak jest ale do pewnej granicy. I samochód i quad mają nisko rozmieszczony środek ciężkości tylko, że samochód jest cięższy i ma szerszy rozstaw kół więc trudniej go wywrócić przykładowo przy 60 km/h a ludzie myślą, że quad ma tak samo bo ma 4 koła
. Dodatkowo wsiadając na quda środek ciężkości nagle idzie Ci sporo w górę w przeciwieństwie do samochodu i łatwiej wtedy o wychył i bęc
![]()
Obiecałem ciąg dalszy zdjęć z firmowego pikniku, więc spełniam objetnice. Tak z przymrużeniem oka
1. kolega się jednak spisał wspaniale, mam tą fotke i mogę Wam pokazać. Próba konkursowa ze szklanką wody na quadzie.
2. Biker jest przygotowany.....jak się zaostrzy to ja jestem po treningu![]()