E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
No widzisz Andrzeju jaki to ambaras, gdy korzysta dwoje na raz![]()
Stanie się wg życzenia, nie tylko Twojego. Ja Wam bardzo za pozdrowienia dziękuję, a tu wyjątkowo mama z córką czyli najstarsza Justyna z.... laleczką. Tym razem to moja fota.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A żebyście wy wiedzieli jak ja się ciotek naganiam by mi nie przeszkadzały tej laleczki focić. Na moje szczęście one też chcą.......foty
![]()
Gratulacje dziadku, cieszę się razem z Wami![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A dzięki Wam chłopaki za miłe słowa. Ta mała istota jest niesamowita.Oj będę miał uciechę z foceniem tego skarbu![]()
Biker czy już sprawiłeś rower dla bobaska na wypady?![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jak pożyję jeszcze z 15 lat, to............nie doceniasz Bikera.
Ty mnie tu nie sąduj, tylko szykuj dla siebie i żonki dwa kółka, pocieche w fotelik i możemy jechać. Ja mam plan...............![]()