Dzięki chłopaki za wizyty. Jaktylko pogoda pozwoli, ruszam na kolejny trening.
A tu taka moja impresja z Białej fabryki
![]()
Dzięki chłopaki za wizyty. Jaktylko pogoda pozwoli, ruszam na kolejny trening.
A tu taka moja impresja z Białej fabryki
![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 30.05.13 o 23:48
Cieszę się Biker, że się cieszysz. Grunt to zadowolenie i dobre samopoczucie. Szalej, szalej, szalony. Tylko proszę!!! PRZESTAŃ KRZYWIĆ FOTY!!!
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Witaj Biker. Dawno nie zaglądałem. Gratuluję nowej puchy. Jak wrażenia?
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Staram się jak mogę co do tych krzywych fot, ale jeszcze nie wszystko potrafię zrobić prawidłowo, stąd byki się zdarzają.
Wybaczycie albo i .....nie.
Fotek będzie mniej, treningów więcej i może coś opanuje.
A nowa puszka, nacieszyć się nią nie mogę i na razie za wiele nie focę bo u mnie godzina zero. Za tydzień wydają córkę za............nie nie powiem, może po wszystkim.
Kurka wodna jak one mi już urosły
Dzięki Wam za wizyty.![]()
Fajnie, że obiekt Twoich westchnień jest już w Twoim posiadaniuOby zawsze tak było
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Trochę tak i trochę nie. Trening trwa![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 2.06.13 o 11:40
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro