Strona 196 z 401 PierwszyPierwszy ... 96146186194195196197198206246296 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.951 do 1.960 z 4006

Wątek: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

No fakt, pewnie bezpieczniej byłoby jeździć ze swastyką
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Tego w żadnym kinie nie zagrają z moim udziałem. Hitlerki mnie faktycznie trochę pasjonują, ale od strony historycznej, kulis dojścia do władzy i tego z czyjej kasy sfinansowali zawieruchę wojenną dzięki której dziś są tak bogaci.
    Ot paradoks historii o którym wciąż się milczy.
    A tu ciekawostka, czarne koty z Księżego młyna upodobały sobie moje towarzystwo. Ledwie tam pojadę rowerkiem, wychodzą żeby się połasić i pozują.
    Co one we mnie widzą
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5140272.jpg
Wyświetleń:	35
Rozmiar:	1,12 MB
ID:	89203   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5140273.jpg
Wyświetleń:	34
Rozmiar:	1,10 MB
ID:	89204  

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Jak im kładziesz michę to pewnie, że lecą
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

No jakoś się trzeba z nimi "dogadać" Są zadziwiająco ufne.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    No tak fotkę wzięli i..........milczą.
    Nie jest to moje najlepsze dzieło bo padała bateria, ale wśród Was są magicy więc sobie poradzicie w przeciwieństwie do mnie. Mam kilka fajnych ujęć po wymianie baterii, wyszły ciekawie ale z braku czasu nawet jeszcze na kompa ich nie zgrałem, muszą poczekać.
    Fajnie by było jakbyście się pochwalili co kto zrobił, mnie już ta fotka z innych poza ciekawością względów nie interesuje.
    Był kawałeczek fajnej zabawy...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P5180373.jpg
Wyświetleń:	39
Rozmiar:	243,7 KB
ID:	89211  
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Był kawałeczek fajnej zabawy...
    O kurde miałem taką identyczną w swojej TT'etce jak byłem mały ale gwiazdy nie miała

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Ja też byłem zaskoczony taką okazją. Szkoda że za późno zmieniłem baterię, bo fotka wyszłaby lepiej, choć była robiona pod jaskrawe słońce..

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

No tak, jest okazja nieco odświeżyć mój śpiący ostatnio wątek. Fotki lokomotywa w Skierniewicach były jak się okazało pożegnalnym plenerem z moim E-520. Kilka dni temu stałem się oposiadaczem E-30, który od wielu tygodni był przedmiotem moich westchnień. To że go dziś posiadam(co czynie mnie niezwykle szczęścliwym) to żywy dowód na to, że wśród ludzi są anioły, a resztę pozostawię bez komentarza. No ale skoro los okazał się dla mnie tak łaskawy, nie wypadało pozwolić mojej nowej zabawce na zaleganie w domowej szafce. On będzie miał w moich rękach, pełną migawkę roboty. A dziś gdy zobaczyłem ranne słońce, nawet czterech pancernych by mnie w domu nie zatrzymało. Koniecznie chciałem zobaczyć jak smakować będzie zabawa W lesie dojżałem kilka ciekawych obrazków.
    1.
    2.
    Na razie poznaję nową zabawkę, ale już widać że mimo iż bardzo polubiłem E-520 dzieli go sporo od E-30. Postaram się to z sukcesem wykorzystać.

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    Tego w żadnym kinie nie zagrają z moim udziałem. Hitlerki mnie faktycznie trochę pasjonują, ale od strony historycznej, kulis dojścia do władzy i tego z czyjej kasy sfinansowali zawieruchę wojenną dzięki której dziś są tak bogaci.
    Ot paradoks historii o którym wciąż się milczy.
    A tu ciekawostka, czarne koty z Księżego młyna upodobały sobie moje towarzystwo. Ledwie tam pojadę rowerkiem, wychodzą żeby się połasić i pozują.
    Co one we mnie widzą
    Fajowe spaśluchy
    A pumpa - śliczna.
    Pozdrawiam.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Dziadek
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    90
    Moja galeria

Gratuluję nowej zabawki, jestem przekonany, że sprawi Ci ogromną radość i pozwoli na wiele pięknych ujęć.
    Serdecznie pozdrawiam, pozostając stałym choć cichym gościem Twojego wątku.
    pozdrawiam

Jasiu z Rybnika