A kto reaktywuje ten hokej? Bo chyba nie ŁKS.
A kto reaktywuje ten hokej? Bo chyba nie ŁKS.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Na szczęście nie.
Jest grupa zapaleńców, którzy zaczęli od grup dziecięcych i to już ciągną kilka lat. Drużyna ma powstać na tej bazie tzn. dzieciaków które już doszły do wieku wyższego niż junior (17-1lat, Są także plany sprowadzenia kilku zawodników z kraju by całość skompletować. Jest tez w Łodzi drużyna amatorów startująca w kategorii open. Są w niej nawet byli zawodnicy z Łks-u np. Sławomir Siudemski i kilku innych. Onie też się w to angażują, pomagając szkolić dzieciaki i młodzież. Bardzo mnie to cieszy, bo hokej to ja wręcz uwielbiam i podziwiam.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, będę ich odwiedzał, podobnie jak wszelkie imprezy , jak tylko czas mi pozwoli.
CzaRny specjalnie dla Ciebie http://lkhzone.pl/![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 1.05.13 o 13:33
W najbliższą sobotę w parowozowni Skierniewice jest dzień otwarty i plener fotograficzny. Jeśli dopisze pogoda będzie zajefajna impreza i szansa na ciekawe foty
http://www.psmk.org.pl/2013/plener-h...lazie-zakleta/![]()
Biker do niedzieli rano jestem wolny jak ptak. Żona z córką pojechały do siostry do Warszawy więc jak chcesz możemy się wybrać do tych Skierniewic a wieczorem oblać lekko Twoją wnuczkę (tylko lekko bo w niedzielę muszę jechać samochodem)![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRny dla Ciebie wszystko, jesteśmy prawie umówieni, ale jutro się jeszcze zdzwonimy OK
Ok, nie ma sprawy. Można jeszcze zgarnąć dwie osoby jeżeli ktoś chce bo z tyłu mam wymontowany środkowy pas i trzech nie da rady![]()
Teraz to tylko błagac opatrznośc o trochę słońca![]()
Byle deszczu nie było a reszta to pikuś.....pan pikuś![]()
Jutro zadzwonię, na dzisiaj mam dość.![]()
Dobra byle późnym popołudniem bo teraz leczę przeziębienie pewnym specyfikiem o pojemności 0,7![]()