yamada dziękuję, jest słodka
Saboor cdn![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przyłączę się do powinszowań. Wspaniała wnuczka![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dzięki chłopaki za gratulacje co do wnuczki.
Andrzeju apz, możesz mi napisać co masz na myśli w/s tych konarów drzew?? Czy chodzi o kolor nieba??
Gimp nie zawiódł, ale może ja coś przeoczyłem.![]()
W miniona niedzielę wybrałem się z Olkiem poszukać sportowych wrażeń z prawdziwego entuzjazmu płynących. Okazja był hokejowy turniej im. Jerzego Potza wielokrotnego reprezentanta Polski, olimpijczyka i świetnego obrońcy Łks-u którego grę podziwiałem w młodości. A grały druzyny 13-15 latków z Polski, Litwy, Czech i Rosji, w tym jedna druzyna dziewcząt. Jak było do przewidzenia polskie dzieciaki okazały się za słabe na Rosjan i Czechów i te dwie reprezentacje zmierzyły się w finale. Wygrali Czesi 3:1 po zaciętym meczu. To jeszcze dzieciaki, ale jak oni już potrafią jeździć na łyżwach i panować nad krązkiem.............
1 Dziewczyny (te białe)się starały ale wynik 1:7
Wybaczcie to mój pierwszy mecz focony więc trochę ostrość...........
2. Ambicja aż miło popatrzeć
3. A tak oddawały hołd zwycięzcom
4.Turniej wygrała bardzo dobra drużyna z Czech
5. która po zaciętym meczu pokonała Rosjan
Oni przynajmniej grają i dają z siebie wszystko. Jeszcze mózgów dobrze zlasowanych nie mają![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Naturalne emocje, bez komerchy i zaślepienia kasą.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
I ta radość z każdej udanej akcji, i złość gdy coś nie wyszło lub stracili bramkę. A entuzjazm po zwycięstwie i pokora po porażce bezcenne. Od jesieni ma być podobno w Łodzi reaktywacja hokeja. Trzymam za to kciuki, bo na pewno mnie na trybunach nie zabraknie. Dzieciaki też będę oglądał, będzie okazja na treningi sportfoto.![]()