cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Radość jest zbyt wielka, wybaczcie może nie powinienem, ale..............
To moja pierwsza wnuczka cztery dni na tym swiecie, cudowna mała istota i piękny motyw na fotogalerię.
Juz ja się o to postaram
Gratki Bikuś![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A dzięki ziomalku. Oprócz cyfrówki zamierzam trochę pobawić się analogiem jak za dawnych lat.
Możesz zostać konsultantem![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Same zdjęcia to no problem, bedę próbował sobie poradzić, ale pogadamy o skanowaniu.![]()
Czytam i już nawet z jarkiem rozmawiałem. Pierwszy film już w Canonie rozpoczęty. Do połowy maja powinien być skończony, wtedy wywołam i zeskanuję.
Proszę, proszę byłą fabryką Grochmana i Zakładami Przemysłu Bawełnianego im. Obrońców Pokoju zainteresowali się również reporterzy Gazety wyborczej. Co ciekawe "złapali" naewt kaskadera wchodzącego na dach. Budynek ten znacie z prezentowanych przeze mnie zdjęć. Jego historia to smutny obraz głupoty ludzi mieniących się gospodarzami dziesiejszej Polski.
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,13820669.html
Wiele podobnych zdjęć wykonałem z kolegami z forum CzaRmaxem, Gryphonen i ZbiZim.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|