Ten nazwany bajkowym widok zamku to....Bobolice. Ustrzeliłem go w 2012 r na zlocie forumowym.![]()
Ten nazwany bajkowym widok zamku to....Bobolice. Ustrzeliłem go w 2012 r na zlocie forumowym.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No kurka wodna sam książę Saboor mnie odwiedził
Zaś pierona ale awansowałem.
Witaj sympatyczny mój kolego, motywatorze i krytyku niestrudzony. Jak widzisz staram się jak mogę, choć mogę jeszcze nie wszystko. Ale oblicze moje się cieszy z powodu wizyty Twojej i słońca na niebie. Bo ono oznacza, rower i foty.
A Ty ........zaglądaj częściej![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie Heniu to mi nie grozi, bo Twoja wizyta też bardzo cieszy.
To pokażę Wam dzisiejszy świt nad Łodzią.
Jechałem do pracy rowerkiem i w parku na Widzewie zobaczyłem to
Oj cieszą moje oko takie koloryale postaram się o lepsze
Wracając dziś z pracy odwiedziłem Skansen architektury drewnianej przy Białej fabryce Geyera. Wiosna jeszcze co prawda zielonej barwy nie pokazała, ale przy starej willi ustawiono mały pomnik Trzech misiów który trochę uatrakcyjnia cały skansen, no i zapewne zwabi tam rodziców z dzieciakami. ja skorzystałem z okazji żeby sobie strzelić fotkę szkoleniowa i pobawiłem się nią w OL Viewerze i Gimpie(perspektywa) bo kadr mnie do parteru sprowadził, co "zaowocowało" drobną krzywizną.
I coś tam wyprostowałem, ale fotka jest trochę za ciasna.
Dla porównania, wstawiłem większy kadr.
Ale ja tamtędy przejeżdząm codziennie......................Poczekam na poprawkę aż się zazieleni.
![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 16.04.13 o 23:27
Fajnie wyszła ta pierwsza fota z misiami. One mówią "dawaj Biker idziemy na jednego"![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Mokro jest tam jeszcze a odchylanego ekranu nie mam, dlatego trochę ścięte. Ale jak trochę się zazieleni to się nawet położę, żeby ciekawiej wyszło.![]()
Jak prostujesz, to kamień jest do przycięcia, jak najbardziej. Szkoda że "buda" ma ucięty czubek.
Zawsze pamiętaj przy robieniu zdjęcia, że potrzebny zapas na straty przy prostowaniu.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak mistrzu Bodzipczynię usilne starania by jednak cos było lepiej.
Wkrótce będzie ta sama fotka, ale bez cięć za to otoczona zielenią.
A tymczasem odświeżyłem nieco naszego Tuwima, a na dodatek wstawiłem fotkę z parkowej alejki na Widzewie trafioną ok. 5 rano w drodze do pracy
![]()