Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wykorzystam przy najbliższej okazji, może już niedługo![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 5.04.13 o 18:52
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Tym bardziej, że aparat do dyspozycji na godzinę. Ja sobie sprawdziłem ustawienia przed fotkami tej modelki na schodach i postanowiłem po pierwszych zdjęciach nic nie zmieniać. I wcale tego nie żałuje. Modelki wyszły fajnie, można na nich poćwiczyć, a i na forum było co pokazać. Szkoda mi tylko kilku zepsutych zdjęć przez intruzów w kadrach.![]()
powiedzmy... prawie fajnie..Na tej stronie: http://www.forfoto.pl/showthread.php...152&pid=204806
(tak w połowie, post 2623) wyszły fajnie mz.
Andrzeju fakt kadry b. ciekawe. Ja na takie szans nie miałem, zbyt ciasno tam było.
Nie odchodź, to coś wstawię.
Poniżej jedna z fotek, które uznałem za zepsute. Tego buciora cymbał wstawił w kadr jak naciskałem migawkę. Nie było gdzie uciec ani się przesunąć.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 5.04.13 o 19:48
Niestety kultura ludzi z lufami na takich imprezach ma kiepski poziom. Gdybym nie zjechał pewnego gościa na schodach, nic bym nie zrobił. Kuźwa tak się "rozstawił" i trzaskał serie, że nikt się ruszyć nie mógł. Bałem się żeby mi tego OMD z ręki nie wytrącił, bo cacko paska nie miało. Nie znoszę tłoku na takich imprezach i raczej ich unikam, ale okazja pofocenia OMD była zbyt kusząca.
Zresztą a miałem nadzieję na fotki poza halą.
---------- Post dodany o 20:09 ---------- Poprzedni post był o 20:03 ----------
Persie bo chciałem wszystko wyraźne, zwłaszcza gdybym coś zbliżył. Tak pomyślałem i chyba nie był to taki zły wybór. Na innych fotkach (Canonmen i dziewczyna na Qadzie) to chyba się sprawdziło.
Hmm, o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie niestety (stety) trafne komentarze to:
"Przyglądam się od dłuższej chwili i zastanawiam się czego to jest fotka- tej pani, tego samochodu czy tych ludzi w tle.
Tylko pani jest dość. Samochodu za mało a ludzi za dużo. Mogłeś to lepiej skadrować!"
albo:
"Wiesz, mimo że osobiście wolałbym się z tą modelką spotkać, to bardziej mi się podobaja zdjęcia gościa, którego ktoś "zilberbązą" przejechał"
Mimo to nie nazwałbym zdjęć Bikera okropnymi.