Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Na życzenie Waldku, taki mały rzut oka na przedni panel.
Miło, masz go z profilu?
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Nie, mam jeszcze "skrót" na sam symbol. Chwilę po moich zdjęciach, tłoczno sie tam zrobiło.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Hej chłopaki a czemuż to F8 zło przypisujecie??Ne chciałem przestawiać, może to i moja wina.
Ustawienia OMD były fajne, a to moje ostatnie fotki na targach. To co mam pozwala mi teraz na graficzną zabawę.
A tak na marginesie:
świateł tam było tyle, że można by się pogubić, a ja musiałem cacko oddać.
Ale miło Was widzieć.![]()
Dlategoż iz przy f8 wydłużył Ci się czas naświetlania (1/10s, choć tu stabilizacja sobie poradziła) i musiało być w związku z tym wysokie iso, a to też nie wpływa dobrze, nawet w EM-5.
Co najbardziej myślę istotne przy minimalnej dostępnej przysłonie byłaby mniejsza głębia ostrości i tło byłoby bardziej rozmyte z korzyścią dla odbioru zdjęcia.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Andrzeju trudno zaprzeczyć Twoim argumentom.
Większa przysłona np. 5, 6,3 dałaby faktycznie mniejszą głębię ostrości, ale przy sporej liczbie ludzi dookoła zanim ja bym to przestawił................................
Ja zrobiłem tylko 2 fotki tego Mustanga i trochę w pospiechu. Czas korzystania z OMD na targach już właściwie mi minął. I tak miałem szczęście że w ogóle zrobiłem foty. Chwile po tym już tam zbiegowisko było, bo coś prezentowali.
Cieszy mnie jednak materiał, bo mogę się nim w wolnych chwilach pobawić.
A Wasze rady na pewno wykorzystam przy innej okazji i pokażę rezultat.