|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na dobrą operetkę to bym sobie poszedł z przyjemnością, ale...
Bo to jest tak, wielki powiat jesteśmy, znaczy Gorlice, Nawet teatr mamy. Eeee źle mówię - sala teatralna jest. Teatru w niej nie było od pewnie 30 lat. Mieliśmy dwa kina. W zeszłym tygodniu przyjechało kino objazdowe. Porażka normalnie i wstyd. Jakbym się do lat 60-tych cofnął.
Z wielką przyjemnością na Festiwal Kiepurowski w Krynicy jeżdżę sobie co roku.
Jakby co to taki OffTop był![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W Bytomiu były kiedyś 4 kina, jak w Zabrzu postawili Multikino, to ostatnie dwa bardzo szybko poszły z torbami. Teraz mamy CinemaCity - jedyna rzecz, która utrzymuje super centrum handlowe Agorę przy życiu. Inna sprawa, że z kultury z górnej półki, jest opera
A w temacie tematy wątku - Biker, no porobiło się, najpierw wszyscy lecieli z radami, a teraz od miszczów będą przezywać
Nie przejmuj sięAle jedna rzecz jest warta zastanowienia, to kilka osób daje Ci dość podobne rady, a Ty skłaniasz się ku opinii kogoś innego. To teraz musisz zapodać go, żeby niedowiarkom utrzeć nosa i potwierdzić jego autorytet.
A poza tym, wrzucaj dalej![]()
Ostatnio edytowane przez ahutta ; 24.03.13 o 19:30
The question is, who cares?
Pamietam u mnie za mlodu w miescie bylo 6 punktow repasacji ponczoch.Dwa konkurencyjne punkty wstawiania zaworkow do zapalniczek i naprawy parasolek.
Ludzie mieli zatrudnienie,miasto zylo.
Teraz wszystko pozamykane.W tym miejscu jakies centrum trzeciej kolejnosci edukacji czy jakos tak.Komu to przeszkadzalo.
Ach,szkoda slow.Juz nigdy nie bedzie jak bylo.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Też taki jeszcze pamiętam. Pani siedziała w pasmanterii i "dziergała". Punkt był specjalnie wydzielony i opisany.
The question is, who cares?
To co ja mam Was też na kategorie podzielić
Oj doradcy, doradcy.![]()
Przyznaję międzynarodową, a co mi tam.
A ja taki podwórkowy poziom dla siebie rezerwuję.
a to na dowód, bo niestety szturchnięte
No co raz więcej na widelcu. Czekamy z niecierpliwością na "CYCE NA WIERZCHU" bo akcja widzę się rozwija![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ