Dla mnie pięknie bo mogłem sobie poszaleć z aparatem na ulubionej imprezie. I do tego nie sam. Bezcenne![]()
Dla mnie pięknie bo mogłem sobie poszaleć z aparatem na ulubionej imprezie. I do tego nie sam. Bezcenne![]()
Facet na lawce swietny. Laska w "drewniakach" jakos nie zabardzo![]()
Wazne, ze jakies doswiadczenie zdobyles na sprzecie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
OMD jest naprawdę świetny. Mam tylko jedno ale, wielkie łapy i mały aparat to trochę niewygodne w obsłudze. Poza tym wszystko super.![]()
Bardzo mi się podobał we wszystkim, ale w moich rękach najlepiej leży lustrzanka.
A w moich najlepiej by leżałoby to 75D ze zdjęcia![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wiem że to filigranowe cacko, lekkie ale jak go nosiłem po hali, to "wpadł" do środka. Ustawiłem parametry i fotki fajnie wyszły w Raw+jpeg w najwyższej jakości. Troszkę tylko w Gimpie wyprostowałem i spakowałem na mniejsze.
Jutro, a właściwie dzisiaj jeszcze coś Wam pokażę.![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie zdjęła, ale na fotkach extra wyszła. Zapraszałem, ech Wy ziomale![]()