|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam waszmościów.
Biker odrabia lekcje przy każdej okazji, na efekty trza poczekać.
A krzywizny, miało być inaczej. Te kadry są tak powszechnie znane..............
Czekam na słoneczko, żeby trochę poszaleć.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Żebyście nie mysleli, że ja tu coś bajeruje. To pokazowo efekty mojej korekt na przykładzie przędzalni Grohmama.
Mam nadzieję że nie będziecie strzelać za tego rawa.![]()
Ahutta ciekawie wyszło. Zrobię powtórkę tej fotki jak będzie słońce na budynku. Będzie też z rikszą i rowerzystami.![]()
Hmmm, teraz zauważyłem, że motyw jest popularny. Nawet w galerii się dziś pojawił. To tak poza tematem![]()
The question is, who cares?
Pora najwyższa pokazać kilka treningowych fotek z mojej najnowszej galerii. Wracając w piątek z pracy rowerkiem wybrałem celowo drogę przez ul. Wróblewskiego. Miałem oczywiście ze sobą Olka, a korciła mnie dyrektorska willa z 1885 r. Zaświeciło ładne słoneczko i do tego "podwójnie" bo okazało się że brama na podwórze gdzie stoi willa była otwarta. Nie otworzył jej właściciel ale najemca terenu w głębi posesji, który miał tam siedzibę swojej firmy. Trochę się dowiedziałem o jej historii i mogłem sobie zaszaleć na kilku ujęciach. Sceneria wokół budynku nie była zbyt ciekawa, trochę chaszczy, zarośnięta sterta gruzu itp. Sam budynek choć bardzo ładny jest niemiłosiernie zaniedbany i pozamykany na cztery spusty. Ale kute ogrodzenie bardzo przyciągnęło moją uwagę.
I tak powstało kilka ujęć, które sam obrobiłem, prostując budynek i perspektywę.
A czy chociaż poprawnie to już sami oceńcie.
1. willa w całej okazałości
2. trochę detali z ozdobnego ogrodzenia przy jednym z wejść
2. coś co można chyba nazwać furtką
No brawo, brawo
wiesz, całkiem inaczej się na nie patrzy. Całkiem fajnie Ci wyszło.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
4. inna wersja ogrodzenia
Mam jeszcze pewne problemy z proporcją skalowania, ale powoli sobie będę trenował na trudniejszych kadrach i może coś zacznie wychodzić![]()