Boguś ja ocenę władzy w Łodzi pozostawię bez komentarza.
Saboorku zabij, ale ja specjalnie(nie z lenistwa) taką fotkę zostawiłem, wydawało mi się że ta krzywizna jej nie szkodzi. Ale sprawdzę jak będzie prosto, z ciekawości.![]()
Boguś ja ocenę władzy w Łodzi pozostawię bez komentarza.
Saboorku zabij, ale ja specjalnie(nie z lenistwa) taką fotkę zostawiłem, wydawało mi się że ta krzywizna jej nie szkodzi. Ale sprawdzę jak będzie prosto, z ciekawości.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dwie przedostatnie sie podobają. W ost. krzywizna budynku w tle razi, ponadto niezbyt doswietlony sam pomnik (twarz)
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Zdaję sobie sprawę z udziwnienia tej fotki. Ale ta ciekawość. To trudny obrazek do obróbki, już próbowałem skorygować. Sam kadr i pomysł mi się jednak podoba, więc zrobię sobie drugą, ale nieco inaczej i ze statywu. Zresztą taki sam pomysł mam wobec pomnika Lampiarza. Ale to wykonam jak będę mógł rowerkiem pochasać.
Żebyście nie myśleli, że mi się niechciało
Ale i tak lubię jak radzicie![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 23.02.13 o 20:43
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pozwolę się z kolegami nie zgodzić. Dla mnie ta "przekoszona" fota wygląda ciekawiej. Coś się dzieje, zaś wyprostowane jest po prostu nudne. Ot, takie zdjęcie jakich wiele.
Zgadzam się, że generalnie prsto powinno być, ale czasami dobrze od tej prostoty jest uciec. Tak jak Biker - uzyskał ciekawszy efekt niż klasyczna prostota.
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
"Skosy z biodra"sa fajne,ale tez podlegaja pewnym zasadom.Tu obok zlotego podzialu klania sie-I tu mam problem jak to nazwac to tzw. Golden Triangles.
To te czarne linie na fotce.Załącznik 82089Kurde o tym gadaja jak temat jest na warsztatach o zlotym podziale,mocnych punktach...Teraz nie kursanci po przebytych kursach i zdanych egzaminach sie wypowiedza,ja nie umiem logicznie przetlumaczyc.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mam podobnego Lampiarza w poziomym kadrze ale w wersji nocnej. Tylko przy takim motywie bardziej podoba mi się wersja na ulicę, bo te bzdetne reklamy na prawej szybie psują zdjęcie.
---------- Post dodany o 20:08 ---------- Poprzedni post był o 20:02 ----------
Ja tak pomyślałem z tą krzywizną, widziałem już podobne fotki, a Tuwim z tłem tego budynku fajnie się "składał" w całość. Podobnie jest z Lampiarzem, też taką fote zrobiłem i raczej nie da się jej "logicznie" wyprostować.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 23.02.13 o 21:20
linie liniami a mi przy tym zdjęciu wzrok poleciał w kierunku którym patrzy FIGUR'ant.
i to mi się spodobało... chyba przez te właśnie nieprawidłowe linie skośne![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)